• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.08.2024

10:29

Đilasovci će spokojno spavati tek kada obezglave Srbiju! Opozicija priželjkuje smrt predsednika Vučića! (VIDEO)

Miloš Rafailović

Live TV

Đilasovci će spokojno spavati tek kada obezglave Srbiju! Opozicija priželjkuje smrt predsednika Vučića! (VIDEO)

Podeli vest

Čim neko spomene sramnu ulogu tajkuna Dragana Šolaka i njegovih medija u konstantom rušenju i ruženju Srbije i predsednika, jave se opozicione pudlice i udarnici iz regiona. O tim sramnim aktima govorili su gosti Info jutra Siniša Vučinić iz SNS-a i Rajko Kapelan iz Centra za društvenu stabilnost.

Siniša Vučinić član GO SNS ističe da opozicija želi da likvidira predsednika Vučića.

- Intezivno radi ova banda i žele glave porodice Vučić. Intezivirali su napade i žele da ga ubiju. Ovo je ozbiljna situacija i nisu svi svesni koliko je ozbiljna. Žele da ubiju Aleksandra Vučića. Postoji kohezija i saradnja između političke Prištine, Sarajeva i Zagreba, da bi se uništila Srbija. Vidimo gde je Vučić doveo diplomatijom Srbiju, a oni žele da obezglave Srbiju i da joj skinu glavu - rekao je Vučinić.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Rajko Kapelan i Siniša Vučinić

 

Rajko Kapelan iz Centra za društvenu stabilnost navodi da je jednini program opozicije da ukine predsednika i da predstavi Vučića kao kriminalca i diktatora.

- Posle svakih izbora kada je pobedila SNS, nikada opozicija nije čestitala, već je uvek divljala nakon izbora. Nemamo realnu političku utakmicu, oni nemaju plan i program, samo im je to da je predsednik vođa kriminalne bande i da je diktator. Jedini program im je da žele da ukinu predsednika, jer tvrde da će nakon toga cvetati cveće - kazao je Kapelan.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Tramp brutalno iskren!  "Idemo ka trećem svetskom ratu!"
Planeta

Tramp brutalno iskren! "Idemo ka trećem svetskom ratu!"

Bivši predsednik SAD i republikanski kandidat na predstojećim izborima Donald Tramp ocenio je da administracija predsednika Džozefa Bajdena, posebno demokratska kandidatkinja Kamala Haris, vodi Ameriku ka Trećem svetskom ratu.

26.08.2024

08:51 >> 11:12

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija