• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.09.2024

09:02

Prozapadni licemeri! Krvnički obogaćeni puleni tajkuna Đilasa ismevaju akciju "Najbolja cena"! (VIDEO)

Tanja Andric

Live TV

Prozapadni licemeri! Krvnički obogaćeni puleni tajkuna Đilasa ismevaju akciju "Najbolja cena"! (VIDEO)

Podeli vest

Tajkun Dragan Đilas je našao za shodno da se među samozvanim liderima opozicije oglasi o akciji "Najbolja cena". O tome je u Info jutru govorio medijski stručnjak Nebojša Krstić.

Medijski stručnjak Nebojša Krstić, ističe da opozicija ne radi za interes naroda i ismeva akciju "Najbolja cena".

- Akcija je primer Vlade Republike Srbije i cilj je da se narodu olakša ulazak u jesen, tu je i hladniji period, a tu je i polazak dece u školu. Iskustvo nam govori da ne postoji veća histerija snižavanjem cena, a to je u nesuglasju sa pameću, jer to ne ide u prilog opoziciji. Ono što je u interesu građana nije u interesu opozicije. Nailazimo na podsmeh i kreveljenje opozicije, gde su ismevali premijera da "drži tezgu", a za predsednika su govorili da je "šef prodavnice" - rekao je Krstić.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Nebojša Krstić

 

On dodaje i da je opozicija toliko bogata da njima ništa ne znači akcija "Najbolja cena".

- Opozicija je krvnički obogatila dok je bila na vlasti, pa im zato ne znači ništa pojeftinjenje hleba ili kiselog mleka. Ne ismevaju oni vlast, oni ismevaju obične građane. Iz tih ljudi isplivava gađenje prema običnom narodu. Ove bogataše i "elitu" niko ne tera da oni jedu proizvode iz ove akcije, oni mogu da jedu najskuplju robu. Oni su sami sebi neprijatelji - kazao je Krstić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TAJKUN NAŠAO DA PRIČA O AKCIJI "NAJBOLJA CENA"?! Đilas sipa besprizorne uvrede: Vučić je "šef prodavnice", Vučević "šef na odeljenju delikatesa", a Tabakovićeva "kasirka"
Politika

TAJKUN NAŠAO DA PRIČA O AKCIJI "NAJBOLJA CENA"?! Đilas sipa besprizorne uvrede: Vučić je "šef prodavnice", Vučević "šef na odeljenju delikatesa", a Tabakovićeva "kasirka"

Tajkun Dragan Đilas, za čijeg je vakta Srbija ekonomski uništena, preduzeća zakatančena, plate srozane a nezaposlenost oborila rekorde, dok su njegove firme masno zarađivale poslujući sa državom, poslednji je koji bi trebalo da "smatra" o akciji "Najbolja cena", pa ipak on je našao za shodno da se među samozvanim liderima opozicije prvi oglasi.

29.08.2024

15:53

sledeća vest

Vesti

Tekst koji morate pročitati: Belim lukom na litijum!
Kolumne

Tekst koji morate pročitati: Belim lukom na litijum!

Politički filozof Dragoljub Kojčić poručio je u svojoj kolumni da, umesto da misija opozicije bude doprinos napretku nacije u svakom smislu, od ekonomskog do obrazovnog i kulturnog, ona nas vraća u predracionalno stanje, ne nudeći utemeljenu metodologiju koja bi se primereno bavila litijumom i eventualnim rizicima.

01.09.2024

09:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija