• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.09.2024

09:23

Đilas, Marinika i Ćuta misle da su svete krave i da žive u Indiji! Dušan Bajatović razbucao opoziciju! (VIDEO)

Informer

Live TV

Đilas, Marinika i Ćuta misle da su svete krave i da žive u Indiji! Dušan Bajatović razbucao opoziciju! (VIDEO)

Podeli vest

U novom Info jutru o akciji "Najbolja cena", ali i o konstantnim napadima delova opozicije na vlast i narod, govorio je generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović.

Direktor Srbijagasa Dušan Bajatović ističe da je državi posao da misli o svojim građanima, kao i to da je ova vlast uspela da poveća plate i dovede nezaposlenost na minimum.

- Država je morala da se umeša da namiri kupovnu potražnju i moć. U kapitalizmu nema puno jednakosti, ali svakako da treba napasti najveći generator inflacije. Državi je posao da misli o svojim građanima. Došlo je do rasta plata, sada prosečna plata nadilazi i potrošačku korpu. Od pljačkanja i privatizacija, došli smo do minimalne nezaposlenosti. Mnogima smeta, posebno onima koji žele da dođu na vlast bez izbora, ova vlast i njeno funkcionisanje - rekao je Bajatović.

Foto: Masha Bandjur

Dušan Bajatović

On dodaje i da opozicija širi evidentne laži o tome da ne postoji demokratija u Srbiji.

- Tajkunski mediji iskrive sve vesti. Opoziciji je žao što nije šestog oktobra poklala sve i pozatvarala sve neistomišljenike. Đilas, Ćuta i Marinika rade šta žele, a pričaju kako nema demokratije. Da li je demokratija to što vrše nasilje i blokade, pa šta ste vi svete krave kao u Indiji. Niko neće da čuje argumente, samo žele da vrše anarhiju. Da nije istog tog Vučića, oni ne bi ni mogli da uđu parlament, da predsednik i Vlada Republike Srbije nisu izmenili zakon - kazao je Bajatović.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Tekst koji morate pročitati: Belim lukom na litijum!
Kolumne

Tekst koji morate pročitati: Belim lukom na litijum!

Politički filozof Dragoljub Kojčić poručio je u svojoj kolumni da, umesto da misija opozicije bude doprinos napretku nacije u svakom smislu, od ekonomskog do obrazovnog i kulturnog, ona nas vraća u predracionalno stanje, ne nudeći utemeljenu metodologiju koja bi se primereno bavila litijumom i eventualnim rizicima.

01.09.2024

09:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija