• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.09.2024

10:41

Opozicija plaši narod tezama kao što je ona o sumpornim kišama! Nevladine organizacije po zakonu ne bi smele da se bave politikom! (VIDEO)

Zoran Sinko

Live TV

Opozicija plaši narod tezama kao što je ona o sumpornim kišama! Nevladine organizacije po zakonu ne bi smele da se bave politikom! (VIDEO)

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je neko spolja naredio akciju koja za cilj ima da uplaši ljude da će zbog litijuma biti zatrovane vode. Ovim povodom gost "Info jutra" bio je državni sekretar Đorđe Dabić.

Dabić ističe da je jako važno da građani budu dobro informisani o tome ko i zašto finansira one koji predvode proteste.

- U našu zemlju je ušlo 78 miliona evra od početka godine. Kolovođe svih tih protesta su očigledno vrlo dobro plaćene. Jasno vam je da očigledno postoji želja da se javno mnjenje Srbije usmeri na to da se izađe na ulice. Oni plaše narod sa raznima tezama, kao što je teza da će padati sumporne kiše u Srbiji. Predsednik je itekako dobro upoznat s tim. Od 2021. kreću masivno da se povećavaju ta sredstva. Po sredi je interes da se smeni Aleksandar Vučić. Jako je značajno da građani budu dobro informisani i da ne nasednemo opet, kao 5. oktobra, na prevare stranih nalogodavaca. Nevladine organizacije po zakonu ne bi smele ni da izlaze na izbore, a pogledajte Sava Manojlovića. Oni traže prečice kako bi došli na vlast. Ne može da se dođe na vlast mimo izbora i volje građana - rekao je državni sekretar.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Četiri priče o caru Dušanu koje opstaju vekovima!
Srbija

Četiri priče o caru Dušanu koje opstaju vekovima!

Među Srbima iz sela Lokvice, smeštenog na padinama Šar-planine, u blizini Prizrena, sa kolena na kolena gotovo sedam vekova, prenose se priče o vremenu kada je i ovaj kraj bio pod carom Dušanom, najmoćnijim vladarom u srpskoj istoriji.

06.09.2024

07:30