• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.09.2024

15:00

Putin pravi lek za besmrtnost? Isplivala strogo čuvana tajna! (VIDEO)

Zoran Sinko/Reuters/Shutterstock

Live TV

Putin pravi lek za besmrtnost? Isplivala strogo čuvana tajna! (VIDEO)

Podeli vest

Kremlj je čitavoj vojsci lekara i naučnika naredio da podnesu izveštaje o napretku u borbi protiv starenja ćelija, što bi produžilo životni vek do neslućenih granica. O tome su u Vikend Info jutru govorili Drina Pešić, balerina i Miodrag Đokić, doktor stomatologije i antiejdžing medicine.

Dr Miodrag Đokić, ističe da velike sile u strogoj tajnosti već decenijama izučavaju besmrtnost.

- Potpuno je bilo za očekivati da velike sile nešto ovako urade. U prirodi čoveka je da teži ka besmrtnosti. To sve traje od polovine prošlog veka i kod Rusije, Kine i Amerike. Plan na kome se radi je strogo čuvana tajna. Primarno je unapređenje života i zdravlja ljudi, a bioinženjering radi na tome da se bioštampom štampaju zdravi organi Svaki preparat danas u toj branši je za podmlađivanje kože i više nema ekstrema - rekao je Đokić.

Foto: Zoran Sinko

Miodrag Đokić i Drina Pešić

 

Drina Pešić, balerina kaže da i Balkanu postoje kompanije koje rade na suplementima eliksira mladosti.

- Fizička aktivnost je bitna uz zdravu ishranu, a to je zapravo eliksir mladosti. Kod nas postoje isto kompanije koje se bave suplementima za produžavanje života, tj. eliksirom mladosti. Doktor koji radi i osmišljava te suplemente ima preko 70 godina, a ima toliko snage i energije i kaže da je sve od tog elksira. Za Bajdena su bile razne priče da koristi bioštampu - kazala je Drina.

Celu emisiju obavezno pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija