• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.09.2024

10:34

Multimilioneri o poštenju! Svi iz Đilasove bivše žute vlasti su se debelo obogatili, a sada se bore protiv "korupcije"! (VIDEO)

Tanja Andric

Live TV

Multimilioneri o poštenju! Svi iz Đilasove bivše žute vlasti su se debelo obogatili, a sada se bore protiv "korupcije"! (VIDEO)

Podeli vest

Marinika Tepić je oštetila budžet Republike Srbije za 6 miliona dinara, ali su se i mnogi članovi bivše vlasti obogatili zloupotrebljavajući državni budžet. O tome je u Info jutru govorio Nebojša Krstić, medijski stručnjak.

Nebojša Krstić, medijski stručnjak, ističe da je Marinika ukrala novac iz budžeta.

- Pitanje je za Mariniku zašto nije realizovan projekat seks za početnike, a uzela je novac iz budžeta za to. Svaki građanin Srbije ima politički stav i ima pravo da ga izrazi, ali ne može Kokan Mladenović da govori da je Toma Nikolić nešto loše uradio. Ovde ko god radi u pozorištu ili glumi, automatski se smatra za ekstremno inteligentnu kreaturu - rekao je Krstić.

Foto: Tanja Andric

Nebojša Krstić

 

On dodaje i da je skoro cela bivša vlast zgrnula milione tokom svoje vladavine.

- Skoro svi iz biše vlasti su izašli sa fotelje kao multimilioneri. Uradili su ne samo seks za početnike, već i seks sa budžetskim novcem. U prošloj vlasti ste imali ne kukolja u žitu, nego pokoje žito u moru kukolja. Njima je rasla imovina za desetine miliona evra, a govore o tome da su bili samo uspešni biznismeni - kazao je Krstić. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Kasandra, dođi, čekamo te! Kučevo na nogama!
Srbija

Kasandra, dođi, čekamo te! Kučevo na nogama!

- Naravno da bismo voleli da Kasandra dođe da nas poseti! Pa mi je volimo najviše u Srbiji! Meštani Kučeva s oduševljenjem su dočekali vest da je glumica Koraima Tores, koju su zavoleli krajem 90-ih kao Kasandru, stigla u Beograd.

26.09.2024

19:30