• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.09.2024

13:48

"Slušam Acu Lukasa, ali ne znam da pravim palačinke!" Ministar Momirović nikad iskrenije o svom životu! (VIDEO)

Tanja Andric

Live TV

"Slušam Acu Lukasa, ali ne znam da pravim palačinke!" Ministar Momirović nikad iskrenije o svom životu! (VIDEO)

Podeli vest

Zina Al Sattaf, Katarina Odalović, Jadranka Jevtić i Maja Mojsovski Rašević sa svojim gostom ministarom trgovine Tomislavom Momirovićem razgovarale su o mnogim temama u emisiji "Četiri i po žene".

One ne tračare, već analiziraju... Ne ogovaraju, već diskutuju... One će vas zabaviti, nasmejati, ali i naterati da razmislite o sopstvenim izborima i odlukama. One su "4 i po žene" i razgovarale su sa ministarom trgovine Tomislavom Momirovićem o njegovom životu, poslu i ljubavi.

Tomislav Momirović, ministar trgovine, ističe da čovek koji je dobar i koji ne traži opravdanje i podršku može da uspe u životu.

- Moji roditelji su napravili velike uspehe u poslovnom planu i od njih sam mnogo naučio. Imaš obavezu u životu da budeš dobar i lojalan čovek. Ljudi kada govore da je nekome lako, to nije baš tako kako izgleda. Ne potcenjujem svoje uspehe i ti uspesi nisu laki. Čovek treba što pre da počne da radi i stvara, pa sa 25 godina već nisi mlad. Aleksandar Vučić je bio ministar u 28 godina u vreme rata. Nikada nisam tražio opravdanje i podršku, jer to nećeš nikada dobiti - rekao je Momirović.

Foto: Zoran Sinko

Tomislav Momirović

Ministar Momirović govori i o svom životu, prijateljima i porodici.

- Od roditelja sam uvek dobijao dobre savete, jer su oni jako pametni ljudi. Imam svoje bliske prijatelje, ali nije realno imati veliki krug bliskih prijatelja. Nemoguće je raditi ozbiljan posao i ne graditi pored toga prijateljstvo. Zaplakao sam kada su mi se deca rodila i kada sam bio mlad kada sam raskidao. Sa ženom sam od 2011. godine, a uzeli smo se 2014. godine. Ovo je posao koji je zahtevan i nekad se desi da ne vidim decu po 10 dana. Deca su mala i ne mogu da se izraze kada nisam tu, ali znam da pate - kazao je Momirović.

Foto: Zoran Sinko

Tomislav Momirović

Naš gost je pričao i o svom muzičkom ukusu, ali i o kulinarskom umeću.

- Kada izlazim, volim da slušam Sašu Matića, Acu Lukasa, Tomu Zdravkovića, ali volim i pop rok aranžmane u kafanskom izvođenju, kao što su Riblja Čorba, Bajaga, Balašević. Od odeće nosim odela iz moje firme, sve komplet, osim kravate. Odelo na meni košta 200-300 evra, plaćam svoja odela uredno. Znam da napravim kajganu, ali ne volim da radim kućne poslove. Uzeo sam da pravim palačinke, nisam uspeo da napravim nijednu - objasnio je ministar. 

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Kasandra, dođi, čekamo te! Kučevo na nogama!
Srbija

Kasandra, dođi, čekamo te! Kučevo na nogama!

- Naravno da bismo voleli da Kasandra dođe da nas poseti! Pa mi je volimo najviše u Srbiji! Meštani Kučeva s oduševljenjem su dočekali vest da je glumica Koraima Tores, koju su zavoleli krajem 90-ih kao Kasandru, stigla u Beograd.

26.09.2024

19:30