• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.09.2024

10:48

Đilasovi i Kurtijevi pronatovci spremaju blokade! Opozicija želi da destabilizuje sopstvenu zemlju! (VIDEO)

Zoran Sinko

Live TV

Đilasovi i Kurtijevi pronatovci spremaju blokade! Opozicija želi da destabilizuje sopstvenu zemlju! (VIDEO)

Podeli vest

Gosti Miljan Damjanović potpredsednik SRS i podpredsenik Srpsko-ruske partije, govorili su u Info jutru o destabilizaciji Srbije koju sprovodi opozicija.

Miljan Damjanović potpredsednik SRS, ističe da je opozicija lagala i obmanjivala narod u vezi litijuma.

- Ne zaboravite da su jurišali na državne institucije. Obmanjivali su dezinformacijama narod i napravili su velike proteste. Opasnije je krenula u realizaciju napada protiv Srbije. Prozapadna i pronato opozicija nije napravila protest protiv Aljbina Kurtija. Problem Srbije je vašingtonska administracija. Opozicija udara na ono što najviše boli Srbe, a to je KiM - kazao je Damjanović.

Foto: Zoran Sinko

Marko Petrović i Miljan Damjanović

 

Marko Petrović iz Jedninstvene Srpsko ruske partije, kaže da opozicija sprema destabilizaciju i blokadu grada.

- Vaša televizija i mi svi smo upozoravali da nas očekuje destabilizacija. Prvobitni protest je trebao da bude da blokiraju sve prilaze narodnoj skupštini i blokiraju sve saobraćajnice. Planiraju blokiranje pruge i autoputa. Svi će ići zajedno i levi i desni i oni što su otvoreno Kurtijevi i oni što se kriju da jesu - rekao je Petrović.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija