• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.10.2024

10:59

Autošovinista Čanak poziva na nezavisnu Vojvodinu!  Ekspresno dobio nagradu "počasnog građanina Tuzle"!

Pedja Milosavljević

Live TV

Autošovinista Čanak poziva na nezavisnu Vojvodinu! Ekspresno dobio nagradu "počasnog građanina Tuzle"!

Podeli vest

Autošovinisti Nenadu Čanku juče je uručeno priznanje "Počasni građanin Tuzle" u tom gradu u Bosni i Hercegovini, a tom prilikom jasno je promovisao ideju separatizma, te pozvao na odvajanje Vojvodine, O tome su govorili gosti Info jutra Aleksandar Đurđev, Srpska liga i Radovan Arežina, član SPS.

Radovan Arežina, član SPS, ističe da se Srbija gradi i da to smeta pojedincima iz regiona.

- Ništa me ne iznenađuje od strane njega. Nije mi jasno kao čoveku da neko te ljude afirmiše i nagrađuje, kao što je Tuzla nagradila Čanka. Srbija se gradi i to smeta pojedincima iz regiona. Mi nemamo aspiracije da osvajamo po Tuzli, već nam je cilj mir i suživot i napreda. Duži niz godina Srbija je na udaru i napadima - rekao je Arežina.

Foto: Inofrmer/Pedja Milosavljević

Aleksandar Đurđev i Radovan Arežina

 

Aleksandar Đurđev, Srpska liga, navodi da Srbi moraju da budu uz srpski svet, ma koliko god bio na napadima od pojedinaca. 

- Čanak je bio na vlasti u Novom Sadu u komunalnoj vlasti, a onda se pomešalo nešto zdravo sa fekalijama. Sigurno je da Beograd mora da se brani od Srba i srpskog interesa i neophodno je da pomognemo srpskom svetu. U poslednje vreme se to čini, otkako je na vlasti Čanak se protivi uvođenju vojnog roka i svega onoga što SPC radi za narod. Kada bi zagrebali svaki resor gde je bila antisrpska opozicija, našli bi mnogo crva - kazao je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Povratak Kralja trikotaže! Đorđ Stajler na Srbija Fashion Week-u
Kultura

Povratak Kralja trikotaže! Đorđ Stajler na Srbija Fashion Week-u

Jedan od najpoznatijih srpskih modnih dizajnera sa globalnom karijerom, Đorđ Stajler, ove godine donosi svoju novu kolekciju na Srbija Fashion Week u Novom Sadu. Stajler, koji je diplomirao dizajn tekstila i odeće u Beogradu, pažnju svetske modne javnosti privukao je kao pobednik takmičenja za dizajnera sezone u Londonu, a tokom godina postao je dobitnik brojnih prestižnih nagrada. Posebno se ističe nagrada za najboljeg dizajnera visoke mode, koju mu je dodelio Fashion Community u Kaliforniji.

04.10.2024

12:15

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija