• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.10.2024

10:55

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)

Tanja Andric

Live TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)

Podeli vest

Urednik i novinar Ljiljana Stojanović napala je ministarku za brigu o porodici Stamenkovski na konferenciji za štampu. Ona je rekla da ministarka ne sme da zamera ženama što rađaju decu u poznijim godinama i pitala je sa koliko godina je ona rodila dete. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Andrijana Arnautović, SRS, Marjan Rističević, SNS i Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik.

Andrijana Arnautović, SRS rekla je da je ovo neprimerena konstatacija i neprimereno pitanje koje je postavljeno jednoj ministarki koja se godinama borila za potomstvo.

Foto: Zoran Sinko

Andrijana Arnautović

-Mnogo su se promenile neke ekonomske okolnosti. To je posledica politike do 2012.godine, promenjen zakon o radu koji je bio u interesu stranih investitora. Urušavala se porodica kao osnovna jedinica društva. Naša zemlja je razorena, rasturena, nama je uništen bankarski sistem, mi smo izgubili iluziju o dobrom životu svih tih godina. Ako danas vidite ovu skupinu političara koji se bore za vlast, nemaju nikakvih kvaliteta ni kapaciteta da tu vlast preuzmu. Ovo je vrlo ozbiljna i oštra osuda. Pozivamo da se svi procesi obnove i da svako odgovara za ono što je učinio- rekla je Arnautovićeva.

Marjan Rističević, SNS istakao je da su Šolakovi mediji prešli granicu.

Foto: Zoran Sinko

Marjan Rističević

-Njihovo emitovanje je van svih zakona. Glume da su zeleni, da nisu žuti. Mi smo u poslednjih deset godina izgubili 500 hiljada stanovnika. Veliki gradovi nisu izgubili stanovništvo, iako i oni sami nemaju naročito veliki natalitet. Najviše je depopulacija u seoskim sredinama. Bez ljudi neće biti ni države. Seosko stanovništvo je čuvar države. Bićemo u prilici da ispraznimo više teritorija nego što su Hrvati ispraznili u Krajini- rekao je Rističević.

Narodni poslanik Radoslav Milojičić Kena rekao je da ova novinarka upravo radi u skladu sa Šolakovim medijima.

Foto: Zoran Sinko

Radoslav Milojičić Kena

-Oni su izigrali zakon. Mi smo zemlja koja je 1961. poslednji put imala više rođenih nego umrlih. Čuli smo i u Skupštini da su oni napadali zakone gde se povećava novac za podršku roditeljima. Oni su rekli da im se ne sviđa ministarka. Oni žele da Srbijii bude što lošije, što gore, kako bi se oni opet dočepali vlasti. Oni pre svega imaju gazde iz inostranstva koje ih plaćaju i žele da se u Srbiji izazove haos. Ni tom Rio Tintu ne odgovara što Srbija ide napred i što na čelu imamo jednog domaćina kakav je Aleksandar Vučić. Normalno je da žele da dođu na vlast, ali na žalost, najslabija karika našeg društva je opozicija- rekao je Kena.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija