• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.10.2024

08:51

Atmosfera u SAD dovedena do usijanja! Veliki broj Amerikanaca ne želi ni Trampa ni Kamalu! (VIDEO)

Peđa Milosavljević

Live TV

Atmosfera u SAD dovedena do usijanja! Veliki broj Amerikanaca ne želi ni Trampa ni Kamalu! (VIDEO)

Podeli vest

Dejan Jelača, glumac i Zoran Baki Anđelković, v.d. direktora Pošte, govorili su o predstojećim izborima u Americi.

Zoran Baki Anđelković, v.d. direktora Pošte, ističe da je atmosfera pre predstojećih izbora puna usijanja i tenzije.

- U poslednjem trenutku je došlo do promene kandidata demokrata. Ovi izbori su posebno zanimljivi sa tačke usijanja. Nikada nije bilo ovako usijane atmosfere i nikada nije bilo tenzija u Americi - objasnio je Anđelković.

Foto: Inofrmer/Pedja Milosavljević

Zoran Baki Anđelković

 

Dejan Jelača, glumac, kaže da su veoma velike tenzije u društvu zbog predstojećih izbora.

Ovo je jedna od najprljavijih kampanja u Americi. Političari su podelili društvo i neverovatne su tenzije u američkom društvu. Imate i dalje veliku većinu ljudi koji su razočarani u političare i oni su neopredeljeni. Sedam saveznih država određuju o uspehu izbora - rekao je Jelača.

Foto: Informer.rs/printscreen

Dejan Jelača

 

On dodaje i da problem posedovanja oružja nisu rešili ni Tramp ni Bajden.

- Možete da posedujete oružje bez provere kriminalnog dosijea. Imate psihičke labilne osobe koje poseduju oružje. Taj problem nisu rešili ni Tramp ni Bajden. Tramp kaže da ima fantastično rešenje za Ukrajinu i Bliski istok - zaključio je Jelača.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ko je krivac: Visoke trgovačke marže - monopolsko ponašanje ili inflatorni pritisak?
Društvo

Ko je krivac: Visoke trgovačke marže - monopolsko ponašanje ili inflatorni pritisak?

Zbog sumnje da su se dogovarali o cenama, Komisija za zaštitu konkurencije pokrenula je postupak protiv Delezea, Merkatora, Univereksporta i Disa. Još pre nekoliko meseci premijer Vučević je rekao da Vlada sa Narodnom bankom ispituje ko se i koliko ugrađuje u cene, i najavio mogućnost da se u istragu uključi i Bia. Poljoprivrednici već duže vreme ukazuju na veliku razliku između otkupnih i cena na rafovima, kao i da ih trgovci ugrožavaju uvozom.

15.10.2024

09:02

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Nauka