• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Rina

18.03.2020

12:47

EVO KAKO SRPSKI SELJACI PROVODE DANE U IZOLACIJI: Ovo je njihov karantin pod otvorenim nebom (VIDEO)

Podkast

EVO KAKO SRPSKI SELJACI PROVODE DANE U IZOLACIJI: Ovo je njihov karantin pod otvorenim nebom (VIDEO)

Podeli vest

Žitelji sela Koštunići imaju karantin pod otvorenim nebom, njihove kuće su na brdima i oni se retko sastaju.

U borbi protiv korona virusa oni ne koriste maske, jer ima kako kažu u ovo doba godine niko i ne dolazi.

- Sada je sezona poljoprivrednih radova i svi nas izbegavaju da ih ne bi uvukli u njivu, a ne zbog korona virusa. Da li se više plaše ove zaraze ili motke to ne znamo, jer svejedno u goste na selo, ne dolaze - kaže kroz osmeh Slavica Vesković iz Koštunića za RINU.

 

BONUS VIDEO:

CRVENI KRST ISPORUČUJE TOPLE OBROKE NA KUĆNU ADRESU! Požega preduzela najstrožije mere sigurnosti protiv virusa! (Video)

ISPRAŽNJENI STUDENTSKI DOMOVI! Ostali samo stranci (Video)

KAKO IZGLEDA KADA NASTAVNIK UMESTO ISPRED TABLE, STANE PRED KAMERU! Školska nastava počinje da se emituje na TV-u! (Video)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija