• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Dakić

09.04.2020

09:23

SRPSKI DRŽAVLJANI VRAĆENI KUĆI! Avion 330 sleteo na beogradski aerodrom! (Video)

Podkast

SRPSKI DRŽAVLJANI VRAĆENI KUĆI! Avion 330 sleteo na beogradski aerodrom! (Video)

Podeli vest

Jutros oko osam, avion Er Srbije vratio nam je zemljake iz američke prestonice

Avion je sleteo nekoliko minuta pre 8 časova, a njime se u Srbiju vratilo 236 naših državljana, među kojima su i studenti.

Podsetimo, Avion Er Srbije A330 koji je Vlada Srbije poslala u Vašington, poleteo je juče oko 8 časova sa beogradskog aerodroma "Nikola Tesla".

AVION ER SRBIJE KRENUO ZA VAŠINGTON! Još 230 državljana Srbije vraća se u svoju zemlju! (Video)

Takođe, pri poletanju iz Beograda ovaj avion je povezao za Vašington američke državljane koji su se prijavili američkoj ambasadi, a koje je koronavirus zatekao u Srbiji.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Kakva golčina Samardžića! Prvenac Srbina u Atalanti! (VIDEO)
Fudbal

Kakva golčina Samardžića! Prvenac Srbina u Atalanti! (VIDEO)

Srpski fudbaler Lazar Samardžić (22) spasao je Atalantu poraza na gostovanju kod Bolonje (1:1), u okviru šestog kola italijanske Serije A. Naš reprezentativac je u 90. minutu postigao fantastičan gol i tako obezbedio bod ekipi iz Bergama, u derbiju timova koji Italiju predstavljaju u Ligi šampiona.

28.09.2024

22:58

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija