• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.04.2020

15:20

POVEZUJE SE NOVI BEOGRAD SA ADOM!  Gradi se novi most za pešake i bicikliste

Podkast

POVEZUJE SE NOVI BEOGRAD SA ADOM! Gradi se novi most za pešake i bicikliste

Podeli vest

U Beogradu bi krajem sledeće godine trebalo da počnu radovi na izgradnji pešačko-biciklističkog mosta koji će povezivati Novi Beograd i Adu Ciganliju, kaže glavni urbanista Marko Stojčić.

On je naveo da će budući most biti dosta interesantan u skulpturalnom smislu i da će puno doprineti uređenju tog dela grada.

 - Savremeni, skulpturalni most će posebno da osveži taj prostor. U toku ove godine se radi planska dokumentacija i očekujemo da će izgradnja krenuti krajem sledeće godine - kaže Stojčić.

BONUS VIDEO: 

NOVI PODACI NISU NAJBOLJI! Još 296 ljudi zaraženo koronavirusom, a umrlo njih sedmoro

CILJ JE DA ŠTO VIŠE GRAĐANA DOBIJE 100 EVRA! Penzionerima i socijalno ugroženima automatski se isplaćuje novac! (Video)

AVIONI POMOĆI NADLEĆU SRPSKO NEBO! Podrška prijateljskih zemalja pomaže u borbi protiv korone! (TV IN)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija