• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.06.2020

12:38

Nakon skoro tri i po meseca pauze, publika je uživala u pozorištu, a ovoga puta i uz otvoreno nebo! Otvorena Letnja scena na Tašmajdanu (Video)

Podkast

Nakon skoro tri i po meseca pauze, publika je uživala u pozorištu, a ovoga puta i uz otvoreno nebo! Otvorena Letnja scena na Tašmajdanu (Video)

Podeli vest

Mjuziklom "Mama mia" u režiji Juga Radivojevića sinoć je svečano otvorena Letnja scena na stadionu Tašmajdan

Nakon skoro tri i po meseca pauze, publika je uživala u pozorištu, a ovoga puta i uz otvoreno nebo, poseban ambijent i kultnu muziku grupe ABBE u izvođenju ansambla i orkestra pozorišta na Terazijama.

Pre samog početka prisutnima je savetovano da poštuju donete mere, međutim većina nije nosila masku.

Glumci na sceni su pak, prilagodili koliko su mogli svoje igranje trenutnoj situaciji, te su pozdravi bili "lakat o lakat", poljupci su se slali sa distance, a čak su i tekst malo izmenili kako bi, kao kroz šalu, jedni druge opominjali na održavanje distance.

Dragan Vujić Vujke koji tumači Harija nosio je i masku.
Publika je aplauzom pozdravila Milenu Živanović u ulozi Sofi, Jelenu Jovičić u ulozi Done, Slobodana Stefanovića kao Sema, Vladana Savića kao Bila, Vujketa kao Harija…

Mjuzikl "Mama mia" Pozorišta na Terazijama je i sutra na repertoaru, a narednih dana uslediće i predstava Beogradskog dramskog pozorišta „Trpele" Milene Depolo i Bobana Skerlića, koja je na repertoaru 27. i 28. juna, kao i „Seviljski berberin" Ðoakina Rosinija u režiji Ivana Klemenca u izvođenju ansambla Opere Srpskog narodnog pozorišta iz Novog Sada.

Predstave za decu biće igrane na maloj sceni, a do 20. jula publika će moći da pogleda oko 40 izvođenja.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni stadiona Tašmajdan, putem interneta i u pozorištima, a medicinskim radnicima ulaz je slobodan.

BONUS VIDEO:

Podignuta je plava zastava! Ada Ciganlija spremna za kupače! Zbog korona virusa moraju se poštovati određene mere (Video)

PRVI PUT U ISTORIJI! Festivalom francuskog filma otvoren Drajv-in bioskop na Adi


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija