• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.02.2021

11:12

OVU ZVER TREBALO JE DA VOZI GADAFI, ALI ONDA SU GA UBILI! Sad može da bude i u vašoj garaži, ako ste dobili na LUTRIJI!

Podkast

OVU ZVER TREBALO JE DA VOZI GADAFI, ALI ONDA SU GA UBILI! Sad može da bude i u vašoj garaži, ako ste dobili na LUTRIJI!

Podeli vest

Automobil koji je rašen po narudžbini pokojnog libijskog lidera Moamera Gadafija nalazi se u prodaji. Majbahu 57S je potrebno pet sekundi da dostigne brzinu od 100 kilometara na sat, a rađen je u jedinstvenoj kombinaciji bele i bež boje.

Jedan od najređih automobila na svetu "majbah ksenatek 57S kruzero" kupe izrađen po narudžbini kontroverznog libijskog lidera, pokojnog pukovnika Moamera Gadafija, ponuđen je na prodaju u Holandiji.


Automobil koji je dovršen tek nakon Gadafijeve smrti, na prodaju je ponudila specijalizovana auto kuća za egzotična vozila Lejtner, prenosi portal Jahu auto blog.

Izuzetno opremljen, ovaj 57S ima, između ostalog, točkove od 20 inča, meko zatvarajućim vratima, grejačima i masažerima sedišta odvojenih frižiderom, sistemom klima-uređaja napred i pozadi, sistemom za zabavu na zadnjim sedištima.

Izrađen je u iznenađujuće elegantnoj kombinaciji bež i bele boje, a unutra se pojavljuju iste boje, iako je kontrolna tabla umotana u belu i crnu kožu.

Ovaj automobil pokreće 6-litarski AMG agregat V -12 Turbo od 604 konjskih snaga, sa petostepenim automatskim menjačem, koji ubrzava od 0 do 100 km/h za 5 sekundi.

„Auto Lajtner" je koštao 961.950 evra, iako kupci koji planiraju izvoz kupea van Holandije mogu da ga odvezu kući za 795.000 evra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija