• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nemanja Petričević

17.04.2021

10:05

TVIN I INFORMER.RS U CRVENOJ ZONI BEOGRADSKE ARENE! Slike koje nećete moći da zaboravite, SA KORONOM SE NIJE ŠALITI! /VIDEO/

Podkast

TVIN I INFORMER.RS U CRVENOJ ZONI BEOGRADSKE ARENE! Slike koje nećete moći da zaboravite, SA KORONOM SE NIJE ŠALITI! /VIDEO/

Podeli vest

Ekipa TVIN-a i portala Informer.rs imala je priliku da poseti crvenu zonu privremene kovid ambulante Arene

U ovoj privremenoj kovid bolnici leži oko 450 pacijenata sa lakšom i srednjom kliničkom slikom bolesti.

Bolničko osoblje danonoćno, gotovo bez pauze, vodi računa o obolelima koji imaju samo reči hvale za lekare koji im svakodnevno pomažu u borbi sa ovom pošasti.

Kompletan prilog posete crvenoj zoni kovid bolnice u Areni pogledajte danas na portalu Informer.rs u 18 časova!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija