• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.02.2022

18:11

OD NEPRISTOJNIH PONUDA NE MOGU DA ŽIVE! Žene na društvenim mrežama načisto poludele za lepim Jocom i njegovim plavookim kolegom Šiljom!

printscreen/Informer

Podkast

OD NEPRISTOJNIH PONUDA NE MOGU DA ŽIVE! Žene na društvenim mrežama načisto poludele za lepim Jocom i njegovim plavookim kolegom Šiljom!

Podeli vest

Dva najzgodnija radnika "Gradske čistoće" čestitala Dan zaljubljenih gledateljkama portala Informer

Jovica Vasić, radnik gradske čistoće, već duže vreme privlači medijsku pažnju. Otkada je na društvenoj mreži Tik Tok podelio snimak sa svog radnog mesta, a to je u njegovom slučaju đubretarski kamion, nepristojne ponude devojaka ne prestaju da stižu.

Međutim Jovica nije jedini zgodni čistač ulica. Javno komunalno preduzeće "Gradska čistoća" krije još jednog lepotana. U pitanju je Dragan Vasić Šilja, koji obožava da se slika, telo mu je prekriveno tetovažama, a dame naročito padaju na njegove plave oči.

- Nalog sam otvorio pre 3 meseca i ni sanjao nisam da će moji klipovi izazvati toliku pažnju. Dosta ljudi mi prilazi i traži da se fotografišemo, kaže Jovica, a njegov kolega Dragan dodaje kako malo popularnosti i slave prija svakome. Iako se oprobao u glumačkim vodama, Šilja kaže da posao đubretara ne bi menjao ni za jedan drugi.

I Jovica i Šilja vole svoj posao i rade ga tačno deceniju. Jovica pokriva opštinu Voždovac, a Šilja radi na Zvezdari.

Foto: printscreen

- Radim na kamionu na utovaru smeća, perem ulice, radim na transportu i utovaru kabastog smeća, na košenju, objašnjava Jovica. 

On je otac dve devojčice, nije oženjen, ali uskoro planira da stane na ludi kamen sa devojkom za koju kaže da se teško nosi sa njegovom popularnošću i porukama koje svakodnevno stižu. Šilja takođe ima ćerku i suprugu. Na pitanje da li su se ranije, dok su bili momci, susretali sa predrasudama žena kada im kažu kojim se poslom bave, obojica tvrde da nisu imali tih problema.

- Nikada se nisam stideo da kažem čime se bavim. Ja sam odgajan od ovog posla. Moj otac je u istoj firmi preko 30 godina tako da stvarno nemam problem što se toga tiče. Svi koji se druže sa mnom i ko god me upoznao znaju čime se bavim i nikome ne smeta. To sam što sam, ponosno ističe Šilja. 

Za sam kraj, ovi lepotani čestitali su slavu Sveti Trifun onima koji danas slave i Dan zaljubljenih svim gledateljkama portala Informer uz poruku da se zaljubljuju i vole što više! 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ana

pre 2 godine

Ako ste se ljubili sa Siljom znate da ima zelene oci a ne plave

sledeća vest

Vesti

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija