• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

14.05.2022

20:00

IMAM DOKAZE DA JE UNIŠTIM, PATOS ĆE SA NJOM BRISATI - Voditeljka Zadruge RAZVEZALA jezik o RIJALITI POBEDNICI! "Po ruralnoj faci je svi prepoznaju" (VIDEO)

printscreen

Podkast

IMAM DOKAZE DA JE UNIŠTIM, PATOS ĆE SA NJOM BRISATI - Voditeljka Zadruge RAZVEZALA jezik o RIJALITI POBEDNICI! "Po ruralnoj faci je svi prepoznaju" (VIDEO)

Podeli vest

Skandal koji je počeo na društvenim mrežama, ne je

Starleta Tamara Đurić i pevačica Katarina Živković danima su se prepucavale preko instagram storija.

One se javno prozivaju na društvenim mrežama, a sve je počelo kada je Kaća izjavila da su mnoge devojke koje se nazivaju starletama zapravo prostitutke. Nakon toga, Đurićeva je potkačila Katarinu da je ljubavnica i da je posao pevačice sirotinjski.

Podsećamo, Katarina Živković je pobedila 2010. godine u rijalitiju "Farma 3" i dobila novčanu nagradu u iznosu od 100.000 evra, dok smo Tamaru imali prilike da gledamo u ulozi voditeljke na početku "Zadruge 3".

Foto: printscreen

Tamara i Katarina

- Izgleda da sam ja jedina starleta koja nije ku*va, zato sam se i jedina oglasila. Ona skrnavi ono što ide ispred mog imaena. Zvali su me i voditeljka i pevačica ali na kraju ostanem starleta, a kada jedna takva osoba kaže da su starlete prostitutke ja onda moram da se oglasim. 

- Ona je četrdesetpeto plasirana "Zvezda Granda", kojoj je zabranjeno da se pojavljuje na najgledanijoj televiziji, znači nema je nigde. Može nekad da se pojavi u medijima ako je ja pomenem, ili eventuralno ako je udari voz pa na naslovnoj strani hronike da se pojavi. 

Foto: printscreen

- Kad smo kod voza, ona je ispala iz nekog Leskovačkog koji je prevozio lošu turu. Jer moram da napomenem da su ljudi ih tih krajeva jako kvalitetni i dobri kao i moja majka, ali ona je bila jako loša tura - govori Tamara i dodaje:

- Nisam mogla da ne reagujem na vređanje moje porodice i da me proziva kao majku. Ja njoj od srca želim da se ostvari kao majka i da oseti kako je kada imaš u naručju nešto što si ti rodio. Mogla bih da je skrnavim ali neću da se bavim time, iz dva razloga: Prvi ne mogu da vam kaže, a drugo ona će jednog dana biti supruga i neće uvek biti ljubavnica. Poslaću njoj baš posle tvoje emisije u inboks, čisto da zna šta ja imam, a ne puštam zato što ne želim da sa njom obrišem patos baš na taj način - završava Tamara za emisiju "Džet set Top 5".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija