• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.J.V.

13.08.2023

17:45

Ovo morate da pogledate! Jovana Jeremić: RTS mi je najveća greška, a evo kako sam prešla na Pink!

Informer

Podkast

Ovo morate da pogledate! Jovana Jeremić: RTS mi je najveća greška, a evo kako sam prešla na Pink!

Podeli vest

Poznata TV voditeljka, zvezda Pinka Jovana Jeremić otkrila je u Informer podkastu zbog čega smatra da je rad na RTS-u bio njena najveća greška u karijeri, ali i kako je zapravo završila na "ružičastoj televiziji".

- Konkurisala sam na RTS, bio je tada aktuelan veliki konkurs '100 lidera za 21. vek'. Od 17.000 prijavljenih ušla sam u top 10, bila sam deveta na listi, Tijanić je insistirao na meni, rekao je da imam sjajnu energiju i da će od mene biti velika novinarka... I ja sam tada, kada su me pozvali, prešla na RTS. Otišla sam sa Hepija iako sam tamo kod Marića i Pece (vlasnik TV Hepi Predrag Ranković Peconi) brzo napredovala, bila primećena i već imala neku karijeru, ali mislila sam da je RTS ipak najveća TV kuća, da je to profesionalni vrh. I tako sam napravila najveću poslovnu grešku u životu... - kaže Jeremićeva.

Ona dodaje da joj je na Javnom servisu bilo dobro sve dok nije preminuo Aleksandar Tijanić.

Foto: Inofrmer/Pedja Milosavljević

 

- Počela sam lepo na RTS, radila sam u desku i sve je bilo u redu dok Tijanić nije umro. A onda je odjednom sve krenulo naopako, nije bilo mesta za mene, nisu mi davali zadatke. I jednog dana na hodniku, tamo kod nekog bifea gde se kuvaju kafe prišao mi je urednik, S. B. su mu inicijali, i rekao mi je da mogu da idem, da za mene više nema posla! Doživela sam tada nervni slom! Svet mi se srušio, upala sam u tešku depresiju, mesecima nisam izlazila iz stana, iz kuće... - priseća se Jovana Jeremić.

Kako kaže, na TV Pink je prešla posle jednog ručka sa Željkom Mitrovićem u proleće 2021. godine.

- Dogovorili smo se da se vidimo, a on je kasnio, zvao me je, izvinio se što ga čekam... Kad se pojavio, Željko mi je prišao s leđa, zagrlio me je i poljubio u kosu. Rekao je: Gde si ti bila sve ove godine i zašto još nisi na Pinku?! Brzo smo se dogovorili, znala sam da je to to, da ću na Pinku postati ono što sam danas - kraljica šera! - kaže uspešna voditeljka i dodaje da je zahvalna svima koji su joj pomogli u karijeri:

- Otkrio me Aleksandar Tijanić, stvorili su me Milomir Marić i Predrag Ranković Peconi, a proslavio me je Željko Mitrović. Hvala im svima. Ali ja sam tek počela!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija