• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.08.2023

18:42

Dačić na koga niste navikli! Ministar u Informer podkastu: Imam potvrdu na papiru da sam sladak! (VIDEO)

Pedja Milosavljević

Podkast

Dačić na koga niste navikli! Ministar u Informer podkastu: Imam potvrdu na papiru da sam sladak! (VIDEO)

Podeli vest

Prvi potpredsednik Vlade Srbije, ministar spoljnih poslova i lider Socijalističke partije Srbije Ivica bio je gost u podkastu Informer TV, koji je emitovan na našoj televiziji danas od 16 časova.

 

Dačić u našem podkastu nije bio onaj Dačić na koga ste navikli, jer je govorio o svemu, a najmanje o politici. On je otkrio sve o svom detinjstvu, odrastanju i životu, kao i o svojim životnim željama.

Dačić je progovorio o mnogim nepoznatim detaljima o sebi, ali i svom zdravstvenom stanju, kao i da su roditelji želeli da mu daju ime Novak jer je rođen na Novu godinu.

- Imam povišen šećer i potvrdu na papiru da sam sladak, ali, pored toga, i srce mi preskače - rekao je Dačić i objasnio:

- Nikad nisam bio pijan, ja mogu da budem veseo i bez toga. To što pevam gostima ljudi misle da je zafrkancija, ali to je jako teško, ali ne smetaju mi šaljivi klipovi na moj račun, smeta mi kad neko laže - napomenuo je Dačić.

Ministar spoljnih poslova se u podkastu prisetio i svojih svakodnevnih rutina i navika, ali i neminovnih životnih rastanaka.

- Molim se Bogu svako veče pred spavanje. Otac mi je umro, majka mi je stara, dolazi vreme da nemam kome da telefoniram - ističe on.

Dačić je pred Informerovim ekranom ogolio dušu, pa je otkrio koliko dnevno spava, šta mu je najveća želja, da li je ljutite prirode i koji narod, po njegovom mišljenju, uopšte nema smisao za humor.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija