• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.08.2018

15:43

(FOTO) IZEM TI ČOJSTVO! Crnogorski oficir na proslavi "Oluje" pod barjakom "za dom spremni''

Balkan

(FOTO) IZEM TI ČOJSTVO! Crnogorski oficir na proslavi "Oluje" pod barjakom "za dom spremni''

Podeli vest

Prisustvo oficira Vojske Crne Gore na centralnoj proslavi obeležavanja godišnjice najvećeg pogroma Srba iz Hrvatske u vojno-policijskoj akciji Oluja, danas u Kninu privuklo je pažnju medija i društvenih mreža

Tako portal In4S piše da je proslavu "uveličala" i Vojska Crne Gore, koja je poslala svog oficira da stoji pod ustaškim barjakom "za dom spremni''. 

HRVATI HOĆE DA ZABRANE VUČIĆU ULAZAK U "LIJEPU NJIHOVU"! Histerišu i kukaju jer im je REKAO ISTINU U LICE!

U danu kada se, kako navode, Srbija i srpski narod seća pogroma i stradanja svojih sunarodnika, koji su u najvećem etničkom čišćenju proterani sa svojih vekovnih ognjišta u akciji "Oluji", Hrvatska taj isti datum slavi kao svoju veliku vojnu pobedu.




Snimak sa hrvatske nacionalne televizije, na kome se vidi vojno lice sa obeležjima Crne Gore prošririo se velikom brzinom i na društvenim mrežama.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan

pre 5 godina

Da li je ovo realno sta se desava sa tim ljudima dole,natio im pobio decu oni u Nato,ovi im isterali i pobili Crnogorce on na proslavi? ko je ovde lud

Marcco

pre 5 godina

Komoditi...tzv. zelenasi. Guglaj malo kad nas vec nisu ucili u skoli

Milo

pre 5 godina

Dešava se to da crnogorcima više niko neće ispirat mozak da ratuju za njegove mitomanske ideje ko šta ga Srbima ispiru i dalje po Srbiji...

Kažu

pre 5 godina

Vojni ataše Republike Crne Gore je tamo jer će do kraja ove godine crnogorska i slovenska i makedonska vojska da uče NATO standard od pobedničke hrvatske vojske na poligonu Slunj.

cgpg

pre 5 godina

Ni mi "dole" ne znamo što se dešava.Ka da smo zamađijani.katastrofa

Cile

pre 5 godina

A ko su ova druga vojna lica na proslavi iz kojih su oni drzava i zasto mi penimo samo na Crgose? Drgima cutim a na njima treniramo strogocu.

Sale

pre 5 godina

Ovaj je bio u opsadi Dubrovnika! A sada i on, kao našto slavi. Što bi rekao vladika Crnogorsko primorski, fukara!

Vla

pre 5 godina

Budala i nedonosce, kakvo cojstvo, prodao njegos vlaskom vojvodi celo selo za kola stajskog djubriva, toliko vrede oficir crne gore

Bane

pre 5 godina

Sećate se ong vica" da jebe oca svoga ko reče da smo mi crnogorci pederi" . E izgleda da to nije bio vic

Pjer

pre 5 godina

Novokomponovani Crnogorci su sramota srpskog naroda ,NJegoš im se u grobu prevrće !!!

Pipi

pre 5 godina

Montenegrini pljunite na čojstvo I dobro ga zgazite, ovo vam nećemo zaboraviti nikad, pošto ste vi zaboravili Njegoša.

Vlada

pre 5 godina

GOVEDA... a sad ajde Srbi u C.G. na more.. odavno vam se deca nisu kupala u G...- fekalijama Dali ste se nekada zapitali gde im ide kanalizacija ? Koliko daleko cevi zalaze u more ? I zašto pluta djubre svako popodne pored obala gde se kupate... eee moji srbi...

zoran

pre 5 godina

Milogorci,postali su vece ustase nego sto su oni sami,ista gna

Nešo

pre 5 godina

Da će ustaška opcija pobijediti i voditi Crnu Goru nisam vjerovao! Evo ih svrstavaju se sa krvoločnim hrvatima!

Marcco

pre 5 godina

Oduvek je postojala jaka proustaska struju medju crnogorcima. Zovu se komiti tj. Zalenasi

Kurto

pre 5 godina

Na ceo Balkan su samo srbi.Ne postoje Hrvati.CrnogorciMakedonci.E gedjovci moji i te kako postoje.Mislite vi kako da opstojite sa tom glavom

Miki

pre 5 godina

Pravi crnogorci, danas placu i stide se svoje vlasti koja izgleda hoce da ih pokazolici i prekrsti u ustase...nece vise biti crnogoraca....za prezir su

surovi

pre 5 godina

Priča đed đetiću kako je bio hrabar u ratu pa između ostalog kaže:"i tako nas zarobiše pa polovinu ubiše a polovinu je**še". A đetić pita:"a đede šta je stobom bilo?" Đed odgovori:"kako što je bilo, pa mene su ubili jadan ne bio" !!!!

RINGISPIL

pre 5 godina

Mi stitimo bratstvo i mir, do mojega. Sve sto nije rodjeno u Srbiji a slovi kao crnogorac sta ima da trazi ovde u BEOGRADU i Srbiji. Niko nama nije kriv I NIKO NECE ODGOVARATI STO NAS PLUJU I UBIJAJU a znamo li zasto je tako? Pogledajmo se u ogledalo.

boki

pre 5 godina

Posteni Crnogorci se stide postupaka Milove kriminogene vlasti koja je ukaljala i narusila ugled naseg naroda.. Razmisljaju li oni kako ce sudnjeg dana izaci pred Svetog Petra i Njegosa na istinu, kukala im majka?

Ljubo

pre 5 godina

Nadam se da generacije Srba koje dolaze ,nece biti naivni i glupi u osveti kao mi ,Titovi pioniri ,,komunjare ,ateisti ,je..nam pas mater...

Dule

pre 5 godina

Sramotno od Crne Gore, prvo u NATO, sada na ustaškoj proslavi. Gde im nesta obraz kojim se toliko diče?!

Zoran 52

pre 5 godina

Kurto vidi se da ti je đed bio pravi Srbin,još uvek nisi shvatio ko si zato tako i pišeš.Janjičar.

Andjelko

pre 5 godina

Sta reci a ne zaplakati.Kakva država takva crkva Miraseva a kakva država i crkva takav i narod

Miki

pre 5 godina

Vidji Crnogoca, crni sine, umijeso se u ustasiju...e vala si hrabar, pravi crnogorci se prevrcu u grobu...bruka za cijelu Crnu Goru ! ! !

Siro

pre 5 godina

ЕУ ЈЕ ЗА МАЛЕНО ЦАРСТВО, А КиМ УВЕК И ДОВЕКА “Душа види ИСТИНУ Божију по мери свога живљења“ Св.Исак Сирин

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17