• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Komersant

15.08.2018

21:21

(VIDEO) BORA DRLJAČA PONIZIO TOMPSONA! To je tuga i jad da neko tako peva, USTAŠA, AKO IMA STIDA, VIŠE NEĆE UZETI MIKROFON

Balkan

(VIDEO) BORA DRLJAČA PONIZIO TOMPSONA! To je tuga i jad da neko tako peva, USTAŠA, AKO IMA STIDA, VIŠE NEĆE UZETI MIKROFON

Podeli vest

Narodni pevač Bora Drljača gostujući u programu Hepi televizije nije  imao lepe reči za hrvatskog pevača Marka Perkovića Tompsona

On je komentarisao i to što su mu za Srpsku novu godinu zabranili da peva u Hrvatskoj

Gradonačelnik Pule Boris Miletić, koji je zabranio nastup pevača narodne muzike Bore Drljače u tom gradu, 2008. godine je zabranio i koncert Marka Perkovića Tompsona u pulskoj Areni.

SKANDALOZNA ISPOVEST BEOGRAĐANINA KOJI JE PRODAO ĆERKU: Dao sam je, bre, jeftino, neki uzimaju i po 30.000 evra!

Ipak, Drljača nema lepo mišljenje o "kolegi":

- To je tuga i jad da neko tako peva! - rekao je on.

OBELEŽENO 77 GODINA OD STRADANJA SRBA U LOGORU NA PAGU: Ubijena 791 osoba, među njima 91 dete

Takođe je govorio o svom iskustvu i detaljima zabrane, a prokomentarisao je i da je „mržnja tamo veća nego ikad".

Evo šta je rekao Bora Drljača gostujući na TV Hepi




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
deda Raša

pre 5 godina

Bravo Boro. Dugo si na estradi ali nikada nisi pevao pesme mrznje.

Lala iz Banata

pre 5 godina

Tompson je običan URLAR DERNJATOR, koji ni običan triler ne ume da "izvuče"...Ali, ume da naplati svoj NACIZAM, jer je shvatio da to donosi veliku lovu kod VELIKOHRVATA, i USTAŠA koji " odmah svršavaju u gaće" ...dok im on peva o njihovim "velikim pohodima" u klanju srpske dece i nejači...

stara

pre 5 godina

Vladimire, ti si verovatno obozavalac starleta.....Boru cenim zbog njegove zivotne sudbine, ako neznas procitaj

Zemunac

pre 5 godina

Ma vidi Srbina! A, bio je pristao prijeeči na katoličanstvo da bi oženio Maricu D. iz ulice Petar Drapšin u Zemunu, ali se ona predomislila!

SS

pre 5 godina

Boro,odakle si rode,pa objasni Srbima kako nas hrvati mrze iz dna duše,a nemci ne vole.Nisu odrastali u lijepoj njihovoj,osetili tu mržnju,pa ne znaju.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija