• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: beta

04.10.2018

18:07

SPECIJALNI TUŽILAC CRNE GORE U PANIČNOM STRAHU:  Odbio da primi dokument iz Rusije, jer će ga RUSKI AGENTI OTROVATI!

Balkan

SPECIJALNI TUŽILAC CRNE GORE U PANIČNOM STRAHU: Odbio da primi dokument iz Rusije, jer će ga RUSKI AGENTI OTROVATI!

Podeli vest

Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić odbio da preuzme primerak dokumenta iz Rusije poručujući da je potrebno uraditi njegovu hemijsku analizu jer se plaši da će ga vojna obaveštajna služba GRU otrovati

Advokat Miroje Jovanović je na današnjem suđenju za pokušaj terorizma predao sudu dokument za koga tvrdi da je dobijen od ruskih državnih organa i koji značajno utiče na dokazni postupak, dok je glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić odbio da preuzme primerak tog dokumenta poručujući da je potrebno uraditi njegovu hemijsku analizu jer se plaši da će ih ruska vojna obaveštajna služba GRU otrovati.

Kako je rečeno na suđenju, u tom dokumentu se navodi da svedok saradnik Saša Sinđelić 27. septembra 2016. nije napuštao zgradu aerodroma Šeremetjevo.

U dokumentu, koji je, kako navodi, dobio preko ruske ambasade u Srbiji, a koji je prikazan po završetku današnjeg ročišta, ;piše da je svedok saradnik, Saša Sinđelić 27. septembra doleteo na aerodrom Šermetjevo u Moskvi i da je istog dana, ne prešavši državnu i carinsku granicu Rusije, iz zone tranzita aerodroma odleteo za ;Beograd.


Jovanović je na ročištu kazao da se ne oseća bezbedno dok je taj dokument kod njega.

Specijalni tužilac Katnić je odbio da primi dokument, navodeći da treba da ide na hemijsku analizu, kako je rekao, "da nas ne potruju ovi iz GRU-a".

To treba ozbiljno videti. Ovo je teatar. Ovo je lišeno minimalne kulturne i profesionalne učtivosti. Od koga je ugrožena bezbednost ovom advokatu u Crnoj Gori? Od tužilaštva? Verujem da će i njega (Jovanovića) GRU otrovati. Njemu je to podmetnuto, a on nije ni svestan toga. Zato mu poručujem da ostane u Crnoj Gori i bude pod mojom zaštitom", kazao je Katnić.

Za krivično delo pokušaj terorizma na dan parlamentarnih izbora 16. oktobra 2016. optuženi su ruski državljani Eduard Šišmakov (Širokov) i Vladimir Popov, kojima se, kao i srpskim državljanima Nemanji Ristiću i Predragu Bogićeviću, sudi u odsustvu.

Na optuženičkoj klupi su Bratislav Dikić, lideri Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić i Milan Knežević, kao i službeni vozač DF-a Mihailo Čađenović.

Optužnicom su obuhvaćeni i srpski državljani/ke Dragan Maksić, Milan Dušić, Srboljub Đorđević, Branka Milić i Kristina Hristić.

Postupak protiv prevodioca DF-a Ananija Nikića je odvojen.

CRNOGORSKI DRŽAVNI TUŽILAC U TEŠKOJ PARANOJI! Srbi i Rusi sa Zlatibora PRIPREMALI NAPAD NA CRNU GORU?!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vukasin

pre 5 godina

Hahahahahahahahaha !!!! " Videla žaba da se konji potkivaju , pa i ona digla noge ! " Pa nije mu Podgorica Solsberi a on Skripalj ! Hahahahahaha !!!

bajo

pre 5 godina

Ovaj previse sebi daje vaznost. Antrax se ne salje ovakvima.

Ljubo

pre 5 godina

Koje ludilo ,a ono se samo ratom leci .Sto pre to bolje .

flamantes

pre 5 godina

A jeli Ljubo? Pa krenite junačine, kad nikad do sad nijeste smjeli, krenite, dočekaćemo vas kako vama dolikuje.

romanov

pre 5 godina

budale ,kome su oni ,vazni,,rusiji sigurno ne,,

Stanivukovic Rradomir

pre 5 godina

E bedo ljudska ! Mislis idiote da si nekome toliko bitan !Sram da te bude ustasendo , Drljevicu !

Prepisivači

pre 5 godina

Prva tri pasusa, odnosno naslov, podnaslov i prvi pasus isti. Gde ste to naucili? Nigde. Zato tako i pisete. Skoro svi tekstovi su vam takvi, prepisivacki.

Djuks

pre 5 godina

On je vec otrovan antraksom ovaj katnic je za posmatranje ozbiljno

flamantes

pre 5 godina

Razumna predostrožnost, bi li optuženi prelkistali dokumenta?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija