• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.12.2018

15:22 >> 15:31

(VIDEO) STRAŠNO! Pogledajte kako "mirni demonstranti" brutalno tuku policajca u Banjaluci!

Balkan

(VIDEO) STRAŠNO! Pogledajte kako "mirni demonstranti" brutalno tuku policajca u Banjaluci!

Podeli vest

Stravičan snimak napada "mirnih demonstranata" na policajca u Banjaluci nakon jučerašnjeg hapšenja Davora Dragičevića pojavio se na društvenim mrežama

Povodom ovog napada, oglasio se i MUP Republike Srpske.

 

 

- Pripadnici grupe "Pravda za Davida" napali su policijske službenike na Trgu Krajine. Pozivamo građane da se uzdrže od nasilja i da svoje stavove iznose mirno i dostojanstveno - stoji u saopštenju policije RS.

Grupa okupljenih savladala je policajca i oborila ga na pod, a potom ga je jedan od demonstranata držao, dok su ga ostali šutirali. Policajac nije pružao otpor brutalnom nasilju kojem je bio izložen.

Linč nad policajcem prekinuo je dolazak njegovog kolege, posle čega su se nasilnici razišli.

Pogledajte kako je izgledao napad na policajca.

 

 

Podsetimo, Davor Dragičević odbio je da primi poziv za saslušanje povodom ugrožavanja bezbednosti ministra unutrašnjih poslova Željka Lukača i drugih visokih funkcionera MUP-a RS.

PONOVO NA SLOBODI! DAVOR DRAGIČEVIĆ saslušan i pušten iz pritvora!

Iz Policijske uprave Banjaluka potvrdili da je Dragičević uhapšen jer mu policija juče nije mogla uručiti poziv na saslušanje.

– Hapšenje je usledilo zbog odbijanja poziva i krivičnog dela ugrožavanja bezbednosti – objasnili su.

OGLASIO SE I LUKAČ: Dragičević je sebi uzeo za pravo da deli pravdu - priveden je zbog neodazivanja na poziv za saslušanje!

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka privelii su Davora Dragičevića, a nedugo potom na Trgu Krajine uhapšena je i Davidova majka Suzana Radanović, kao i bivši poslanik Adam Šukalo. U međuvremenu je došlo i do incidenata, pa su pripadnici grupe "Pravda za Davida" napali pripadnike policije.

(VIDEO) VUČIĆ O HAPŠENJU DRAGIČEVIĆA: Ne mešamo se u unutrašnje stvari BiH i RS - ŽELIMO DA SE SVE ZAVRŠI MIRNO!

Davor Dragičević pušten je danas iz pritvora, nakon saslušanja u Okružnom javnom tužilaštvu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ljubo

pre 5 godina

Smrt Fasizmu i Komunizmu ,Zivela Pravoslavna RSrpska i Srbija .

Vlado

pre 5 godina

Ko god je tukao srpski narod na trgu u banjaluci sjeme mu se zatrlo! Policija je tukla zene,starce i djecu srpsku,nek ih je sram! Narod ima samo jedno pitanje KO JE UBIO DAVIDA?

Radovan

pre 5 godina

Ama ovo je strasno gdje su demnstranti u samodbrani udarili policajca, ali je postovani koji si objavio ovaj tekst za veselje i radost rezimlija, kada mirni i ljubazni policajci, tuku nemocnu staricu od 83 godine koja se slucajno tu zadesila i gaze je nogama.( pogledajte klip na YT pa ga mozegte postovani koji si objavio ovaj tekst takodje u dodatku sa Videom ovdje objaviti )

Gnjilanac

pre 4 godine

Tuzno je videti ovakve stvari. Ljudiii ne kapiraju daa ovakvi poput ovog policajca nikad nisu krivi, vec im drzavni vrh tako namesta. Zalosno, i oni su roditelji nekoj deci, i oni zaradjuju hleb kao sto mi zaradjujemo, mehanikom, ciscenjem wc-a, poljuprivredom itd. Poz braco SRBI

Ja

pre 4 godine

Dobro je plaćen da pravi nerede samo da izazove smenu Dodoka i ukidanje RS, ne shvata da drugima čini medveđu uslugu, sigurno mu ni sin nije bio bolji, iver pada kde je klada a ameri jedva čekaju tako nešto da se desi, prodana duša za šaku para,

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija