• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

10.01.2019

08:46

DOBRO SI SRBADIJI ČESTITA, KO IH JE*E! Slinavi ustaša Ivan Đakić lajkovao kretena koji je oduševljen objavom odrubljene glave Srbina!

Balkan

DOBRO SI SRBADIJI ČESTITA, KO IH JE*E! Slinavi ustaša Ivan Đakić lajkovao kretena koji je oduševljen objavom odrubljene glave Srbina!

Podeli vest

Ivan Đakić, bivši član Hrvatske demokratske zajednice i sin poslanika te stranke u Saboru Josipa Đakića, na Fejsbuku je "lajkovao" uvredu na račun Srba vezanu za skandaloznu fotografiju ustaše koji u ruci drži odrubljenu glavu Srbina, koju je mlađi Đakić ranije objavio na ovoj društvenoj mreži


On je zbog objavljivanja te fotografije priveden u utorak, a juče pušten na slobodu uz mere opreza redovnog javljanja policiji, nakon čega je tvrdio da mu je "žao da se to dogodilo, ali svi greše", kao i da se ovakva prašina u javnosti ne bi podigla da je neko drugi to učinio.

Hrvatski sajt index.hr prenosi da je njegovu glavnu fotografiju na profilu na Fejsbuku, na kojoj su dva skupocena automobila, komentarisao izvesni Ivan iz Splita koji mu se predstavio kao kolega iz HDZ.

"Nisi ti za Audia ti si tikva za Merđu. Pož od Brata iz HDZ-a Split. Dobro si Srbadiji čestita ko ih j...", napisao je Ivan iz Splita.

Foto: printscreen facebook

Navodi se da mu je na to mlađi Đakić odgovorio sa "Pozdrav brate, živi!" i da bi potvrdio da se slaže s tezom o tome da je "dobro Srbadiji čestita", imenjaku iz Splita i lajkovao komentar.

Đakićev prvi post na Fejsbuku, sa fotografijom ustaškog zločinca, osudila je hrvatska vlada, premijer Andrej Plenković, kao i vladajući HDZ sa partnerima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 5 godina

Ništa novo i ne iznenađujuće jer iver ne pada daleko od klade.Split je nekad davno bio patriotski grad,ali kad su počeli da ga naseljavaju kao i ostalu dalmaciju ,ostatak iz 45-e ,hercegovačke ustaše sve se promenilo još od 71 i ustaškog proleća na koje se većina titovih komunista srba oglušila i zataškala.Srbi i tada ćutali a sad ispaštaju.

zoran

pre 5 godina

ja za mesec dana idem u split i potrazicu hrabrog ustasu...ja sam za onu staru...oko za oko zub za zub....dok nepokopamo njih 700,000 nece dug biti vracen..

Marcco

pre 5 godina

Ma govedo, a taj iz Splita je juče sišao sa hercegovačkog brda.

Milos

pre 5 godina

E jadove jadni a neznas da je to glava tvog pradede dok ustase nisu pokaticili silom tvog dedu kao dete.I ti si kao bivsi pravoslavac pljunu na svoje korene i krv. UZAS.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija