• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

20.02.2019

13:57

(HIT VIDEO) JE*AO TE NAČIN NA KOJI SI SIKTAO NAD PROTERANIM SRBIMA! Govor ispred spomenika FRANJI TUĐMANU o kojem bruji region!

Balkan

(HIT VIDEO) JE*AO TE NAČIN NA KOJI SI SIKTAO NAD PROTERANIM SRBIMA! Govor ispred spomenika FRANJI TUĐMANU o kojem bruji region!

Podeli vest

Domagoj Zovak je ispred spomenika pročitao govor u kome je Tuđmanu poručio - sve najgore!

Satirični hrvatski portal "News bar" mnoge šokirao, ali i oduševio govorom ispred spomenika Franji Tuđmanu u Zagrebu.

Domagoj Zovak je ispred spomenika pročitao govor u kojem je Tuđmanu, čini se, poručio sve najgore.

- Je*bi se ti i tvoja kriva usta, i tvoja stranka HDZ koja ni za šta nije kriva! - započeo je.

Zatim mu je opsovao i ulice i trgove nazvane po njemu, ali i doktorat koji je "isplagirao", i dan kada ga je upoznao 1991. godine.

- Je*ao te način na koji si siktao nad proteranim Srbima, je*ala te euforija koju je to kod ljudi izazivalo! Je*ala te salveta na kojoj si Bosnu delio! Je*ao te beskonačni broj sastanak koje si imao sa Slobom u Karađorđevu. 

Zamerio mu je i logore za Muslimane, i što je u Hrvatskoj ostavio porodice poput Todorića.

- Je*i se Franjo, jer nikada nećemo pobeći od tvoje sene! Je*ale te Ustaše sa kojima si nas pomirio tako da su oni sada glavni, i u pravu. 

Najzad, Zovak je na kraju reko i da "je*e sebe, što je mislio da će ovo (Hrvatska) moći da bude normalna zemlja".




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija