• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.02.2019

20:08

RASPISANA CRVENA POTERNICA ZA KNEŽEVIĆEM! Interpol juri za čovekom koji može da UNIŠTI MILA ĐUKANOVIĆA!

Balkan

RASPISANA CRVENA POTERNICA ZA KNEŽEVIĆEM! Interpol juri za čovekom koji može da UNIŠTI MILA ĐUKANOVIĆA!

Podeli vest

Duško Knežević, odbegli biznismen i vlasnik Atlas grupe, nalazi se na crvenoj poternici Interpola, saopštili su iz nacionalnog biroa Interpola, a prenosi Javni servis

- Interpol je cenio sve razloge koji su izneti i našao opravdanim zahtev naše zemlje te je stoga ušao u proceduru stavljanja odbeglog Duška Kneževića na crvenu poternicu što je juče okončan -  saopšteno je na TVCG, i naglašeno da je Crna Gora zatražila Kneževićevo lociranje i hapšenje.

Podsetimo, čelnik „Atlas grupe“ Duško Knežević, osumnjičen za organizovanje kriminalne grupe, pranje novca i utaju poreza, za kojim je raspisana i poternica.

Knežević tvrdi da ima dokaze da je direktno davao novac predsedniku države i DPS-a Milu Đukanoviću.

 

(VIDEO) ŠOKANTNO PRIZNANJE ODBEGLOG BANKARA! Duško Knežević: Imam snimak kako Đukanoviću DAJEM PARE, ALI TO ČUVAM ZA KRAJ

 

MILO ĐUKANOVIĆ NA METI MEDIJA: Neću podneti ostavku, AFERA ATLAS NIJE OSTVARILA CILJ!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
flamantes

pre 5 godina

Knežević je kriminalac koji će svoje tvrdnje morati dokazati pred sudom

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija