• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti.rs

03.03.2019

10:37

(VIDEO) BACALI VATERPOLISTE ZVEZDE U MORE, SPALILI PUPOVCA! Novi ustaški skandal u Kaštelima kod Splita!

Balkan

(VIDEO) BACALI VATERPOLISTE ZVEZDE U MORE, SPALILI PUPOVCA! Novi ustaški skandal u Kaštelima kod Splita!

Podeli vest

Na tradicionalnom karnevalu u Kaštelima blizu Splita glavna zabava je bila bacanje "vaterpoliste Crvene zvezde" u more, dok je na kraju spaljena maska lidera SNV Milorada Pupovca


Umesto da se stide zbog neviđenog skandala koji se nedavno dogodio u Splitu, mladići iz Kaštel Sućurca napravili su kroz maske rekonstrukciju celog slučaja koji je zaprepastio sportsku javnost regiona i Evrope, prenose „Večernje novosti“.

(VIDEO) HRVATI SLAVE HITLEROVE NACISTE! Sa "SS" šlemovima pevali "za dobra stara vremena", a sve direktno prenosio HRT!

Verno su kroz maske preneli atmosferu koja je vladala na splitskoj Rivi, a koja ne samo da je strašna sramota za ovaj grad već i za celu Hrvatsku, a onda su, na zadovoljstvo svih koji su posmatrali ovaj hepening, jednog mladića koji je „glumio“ vaterpolistu Crvene zvezde bacili u more. Na kraju mu je ruku pružila jedna devojka, koja je i u nesportskom Splitu bila svetli primer.

Da bi zabava bila kompletna, na kraju je zapaljena velika lutka sa likom lidera Srba u Hrvatskoj, a maškare su izvikivale da se "Pupovac pretvorio u pepeo".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
slađa

pre 5 godina

Varvarstvo. Iako Hrvatska pokušava da sve ovakve gestove predstavi marginom i sporadičnim incidentom, istina je daleko od toga. Veoma je zabrinjavajuća i preteća slika poslata iz Splita, nakon napada na srpske vaterpoliste u realnom životu u realnoj Hrvatskoj. Ukoliko ne dođe do javne i jasne osude i sankcija na ovakvo ponašanje, Srbija će morati da reaguje. Mnogo truda se ulaže u svaki korak napred, ali neobuzdavanjem ekstremista i neoustaša, pretnjama upućenim Miloradu Pupovcu, u pepeo će se pretvoriti budućnost odnosa dve zemlje koje su i geografski i ekonomski i kulturološki upućene jedna na drugu.

aleksandarmatic5

pre 5 godina

Ovim ustaškim srbomrzcima mogu da pogledam kroz prste, budale se ne seju već se same rađaju. Ali još bolnije je kad slušate "srbe" bar tako kažu oni iz SzS koji čine još veće i gluplje gluposti i od samih ustaša. Napadaju svakog pa čak i onda kad im kažete dobar dan.

Dragi

pre 5 godina

Gde je sad bivši predsednik, gospodin Boris Tadić, da klekne u Zagrebu i Vukovaru i da se izvini Hrvatima i Hrvatskoj za neprijateljsko ponašanje vaterpolista Crvene Zvezde?

Milisav pn

pre 5 godina

Kako je lepo čuti Zvezdinu himnu u sred srpskog Splita iako su pravili sprdnju ove hrvatske pridošlice na primorju

Mile

pre 5 godina

Bolesna nacija, prodali veru za veceru i dusama im sada katolicizam vlada iako nikakve veze u svojoj istoriji nemaju sa katolistvom jer im je poreklo srpsko

Joco

pre 5 godina

Ma srbadijo pustite da lupetaju Hrvati..molimo se da nastave da slušaju Tomsona i pevaju ustaške pesme jer dok su toliko glupi toliko pametni hrvati odlaze samo opušteno svaki dan 3 autobusa voze za EU...čekajmo i učimo decu da znaju kad dođe momenat da pokupujemo praznu Hrvacku

Petrovaradinac

pre 5 godina

Nakazo četnička taj film neće da gledaš nikada više, nikada ,a možda čak ni tada,pa čak ni onda.Razumeš li ove reči turčine vlaški, neće da može, ali baš, baš nikada . A za Kosovo te nije briga obiliću smrdljivi,a za ono šta nikad nije bilo vaše nema da se brineš.Servsko nikada neće da bidne, zapamti ove reči , i kad slučajno kreneš prema zapadu u vojničkim čizmama.Jedno je sigurno ,videćeš more , ono koje se zove crno more.More bre zapamti sve ovo....

NIKOLAKRAJINALONDON

pre 5 godina

NECE PROCI DUGO A NA OVAKVIM KERNEVALIMA CE 'KLATI SRBE' Zivi bili pa vidjeli .

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija