• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.03.2019

23:12

(FOTO) UBIJ SRBINA! Na Dnevniku HRT-a u UDARNOM TERMINU, branitelji davali izjave pored USTAŠKOG NATPISA!

Balkan

(FOTO) UBIJ SRBINA! Na Dnevniku HRT-a u UDARNOM TERMINU, branitelji davali izjave pored USTAŠKOG NATPISA!

Podeli vest

HRT je u današnjem Regionalnom Dnevniku emitovao prilog u kojem su branitelji davali izjave dok je u pozadini stajao natpis "Ubi Srbina"

Portal Index.hr tim povodom prenosi da, ako ništa drugo, ovaj najnoviji primer dokazuje da HRT ostaje dosledan u skandalima i da baš nikome odgovornom za tu emisiju i informativni program HTV-a ništa nije bilo sporno.



To je trebalo da bude lepa priča o pozitivnoj akciji i o Korčulanima koji su povodom Dana branitelja došli u Vukovar kako bi pomogli socijalno ugroženim porodicama veterana, ali HRT je i tu uspeo da ugura govor mržnje i parolu o ubijanju Srba, navodi Index.

Foto: Printescreen



I tokom izjave jednog meštanina Vela Luke, i tokom izjave Tomislava Josića, javnosti poznatog kao kolovođe protesta u Vukovaru na kojima su se razbijale ćirilične ploče, u pozadini je stajao grafit "Ubi Srbina". 

HRT ili nije briga šta puštaju u etar, ili im poruka o ubijanju Srba ne smeta, navodi Index.

Foto: Printescreen



Index navodi da to, očito, nije primetio, ili mu nije smetalo, ni HRT-ov snimatelj na terenu koji je čak tokom Josićeve izjave malo pomerio kameru tako da se još bolje vidi ceo natpis, a nije, primećuje Index, smetalo ni bilo kojem uredniku na HRT-u. 

Mogli su ako već snimatelj nije mogao da napravi kadar bez pozadine na kojoj je ispisan govor mržnje, barem da zamagle taj deo, konstatuje portal i dodaje "da ili ih nije briga šta puštaju u etar, ili im poruka o ubijanju Srba na televiziji koju smo prisiljeni plaćati ne smeta". 

 

HRVATSKA IMA ORUŽJE KOJE UPOTREBLJAVA PROTIV SRBIJE! Posledice su EKSTREMNE - DECA NAJUGROŽENIJA!

 

(FOTO/VIDEO) IMA NEŠTO TRULO U DRŽAVI HRVATSKOJ! USTAŠE DOKAZALE DA SU BOLESNE! Ove TRI SCENE sa karnevala kod Splita sve govore, ako je i bilo neke sumnje više nema!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 5 godina

Tako to rade hrvati-ustaše,ubi srbina,srbe na vrbe,još od 1918 godine ,a mi i dalje slepi,pa još dostojanstveno i dan danas propagiramo,voli brata hrvata,dovedi brata hrvata da se provodi,skija,peva i bije po srbiji.Zato nam je kako nam je.Samo napred suzdržano,tolerantno i dostojanstveno.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija