• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.N.

28.03.2019

18:37

(FOTO) ČUDOVIŠTE ODEVENO U KOCKICE! VEDRANA RUDAN OTRESLA MINISTRA: Je*ena, užasna, odvratna slika Hrvatske! Gologuzani iz pećina imaju vile, jahte i glave ubijenih zebri - Nikada neće vratiti OTETO!

Balkan

(FOTO) ČUDOVIŠTE ODEVENO U KOCKICE! VEDRANA RUDAN OTRESLA MINISTRA: Je*ena, užasna, odvratna slika Hrvatske! Gologuzani iz pećina imaju vile, jahte i glave ubijenih zebri - Nikada neće vratiti OTETO!

Podeli vest

Hrvatska književnica Vedrana Rudan prokomentarisala je fotografiju sa utakmice hrvatske reprezentacije, na kojoj je snimljen ministar finansija Zdravko Marić kako navija sa kontroverznim biznismenom Josipom Stojanovićem

Josip Stojanović Džoli,dospeo je u žižu javnosti zbog spornog luksuznog "mercedesa" E klase vrednog 400.000 kuna (oko 55.000 evra) koji se do juče nalazio u dvorištu ministarke regionalnog razvoja i evropskih fondova Gabrijele Žalac.

Podsetimo, ministarka Žalac nedavno je oborila devojčicu svojim automobilom, za koji nije imala važeću saobraćajnu dozvolu i tako dospela žižu javnosti.

Vlasnik firme "Džoli" od koje je iznajmila luksuzni automobil nije nepoznata široj javnosti.

Afera je potresla Hrvatsku, a "mercedes" je u međuvremenu nestao. Komentar Vedrane Rudan u penosimo u celosti:

- Gledam neke od naših suspektnih kriminalaca kojima se sudi godinama. Sanader, Bandić, Vidošević, Kalmeta...

Vile, jahte, slike, glave ubijenih zebri, lavova, tigrova, skupe torbice skupih supruga i kćeri, automobili, obnovljene pećine u kojima su rođeni. Nikad neće završiti u zatvoru, nikad nam neće vratiti otete pare. Svi su ti bogataši pre rata bili gologuzi dečki. I moj muž i naši prijatelji su pre rata bili gologuzi, kako to da danas jedva pokrivaju svoje guzice, a ona ekipa ne zna šta će s lovom?

Odgovor je jednostavan i nije jednostavan. Najlakše je reći, dečki su se bavili visokom politikom, pa krenuli u kriminal. Šta ako baš i nije tako? Možda su anonimni kriminalci odlučili gologuze dečke postaviti na funkcije pa preko njih mlatiti ogromnu lovu i nešto njima dati? U Hrvatskoj se i za vreme rata i posle njega imalo što pokrasti. Ugledni zločinci to mogu i danas.

Godinama me muči pitanje, šta je u ovoj septičkoj jami bilo pre, kriminal ili politika? A onda sam juče ugledala fotku. Nešto meni nepoznato, visoko, jako i tupogledajuće nosi oko vrata našeg minijaturnog ministra finansija. Dečkić obučen u ministra jaše vrat onog nečeg, pa se skupa raduju. Ministar je politika, ono drugo je…

Ono drugo je hrvatski biznis. Koji par? Koji jebeni, zastrašujući par?! Koja jebena, užasna, odvratna slika Hrvatske. Sigurna sam, zahvaljujući ovoj fotografiji, svi smo progledali. Politika i ono nešto bezimeno čini jedno telo i dve glave, čudovište odeveno u "kockice".

Neki od nas su se, kad su videli fotografiju, ispovraćali, drugi užasnuti, pokušavaju da dođu do daha, treći ne veruju svojim očima, četvrti traže pištolj da bi pucali sebi u glavu. Zveri koja ima četiri noge i dve glave jebe se živo. Više se ne skriva. Niko joj ništa ne može. Lovostaj na nju trajaće večno.

Kako ne umreti od gađenja u zemlji Hrvatskoj?

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Haha

pre 5 godina

A ovde isto takve glave sa isto kriminalcima. Gospodja Rudan je u pravu.

SS

pre 5 godina

Tako u kockastim kroama se oblače klovnovi za priredbe.Takava je to nacija mešanaca.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija