• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.03.2019

20:36

NETANJAHU UBEĐUJE MILA: Izrael za Crnu Goru može da bude kao Silikonska dolina!

Balkan

NETANJAHU UBEĐUJE MILA: Izrael za Crnu Goru može da bude kao Silikonska dolina!

Podeli vest

Izraelski premijer Benjamin Netanijahu rekao je tokom razgovora sa crnogorskim predsednikom Milom Ðukanovićem da Izrael može da bude za Crnu Goru ono što je za Izrael bila Silikonska dolina

Netanijahu i Ðukanović razgovarali su o saradnji u oblasti odbrane i bezbednosti i aktuelnim dešavanjima u regionu, a posebno je bilo reči o unapređenju bilateralne saradnje, prenosi CdM.

- Zajednički je konstatovano da postoje izvanredne mogućnosti za dalji razvoj turizma, za šta je potrebno učiniti dodatne napore za bolju dostupnost, odnosno uspostavljanje redovnije avio linije između Podgorice i Tel Aviva - saopšteno je iz Ðukanovićevog kabineta.
 

MILO NEĆE PREDATI VLAST MIRNIM PUTEM! Đukanovićev odbegli bankar predviđa veliku i ozbiljnu krizu u Crnoj Gori!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Maganik

pre 5 godina

Koliko % traži Izrael za pranje para od šverca oružja, cigareta i droge??? Njih samo to interesuje.

flamantes

pre 5 godina

Ako nije napomenuo da su Jevreji i Crnogorci oduvjek bili zajedno, znači da Crnogorci nijesu Srbi

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija