• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

06.05.2019

17:51 >> 17:52

ZBOG NJE MILO PODRŽAVA GVAIDA, A NE MADURA! Fabijana Rosales, žena Huana Gvaida, zahvalna Đukanoviću na podršci!

Balkan

ZBOG NJE MILO PODRŽAVA GVAIDA, A NE MADURA! Fabijana Rosales, žena Huana Gvaida, zahvalna Đukanoviću na podršci!

Podeli vest

Fabijana Rosales, supruga opozicinog lidera i samoproglašenog predsednika Venecuele Huana Gvaida, objavila je na društvenim mrežama fotografiju na kojoj se rukuje sa predsednikom Crne Gore Milom Đukanovićem i zahvalila mu je na podršci.

- Hvala predsedniku Crne Gore, Milu Đukanoviću za podršku ljudima Venecuele, svet nas podržava, idemo napred, ne gubimo nadu. Mi imamo podršku međunarodne zajednice i nastavićemo da radimo na stvaranju globalnih saveza - napisala je ona na Tviteru.

Identičnu poruku i fotografiju objavila je i na Instagramu, a fotografija je nastala na "Sedona Forumu" koji svake godine u američkoj državi Arizoni organizuje Mekejn institut, a na kojem je gost ove godine i predsednik Crne Gore Milo Đukanović.

CRNOGORCI SE KRIJU U SRBIJI, A SRBI U CRNOJ GORI: Kriminalno bratstvo maksimalno koristi "BRATSKE ODNOSE" DVE ZEMLJE!

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 4 godine

Какав бедник,дно дна,може ли дубље да се потоне!!!

flamantes

pre 4 godine

Kakva glupost, Crna Gora slijedi spoljnu politiku EU, jer je na prag članstva, jednako kao što Srbija podržava Rusiju ili Kinu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija