• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

29.07.2019

21:11

(FOTO) FEKALIJE PREPLAVILE PLAŽU U BEČIĆIMA! Ekološki incident, turisti "zarobljeni" u hotelu, okolo se širi NEOPISIV SMRAD!

Balkan

(FOTO) FEKALIJE PREPLAVILE PLAŽU U BEČIĆIMA! Ekološki incident, turisti "zarobljeni" u hotelu, okolo se širi NEOPISIV SMRAD!

Podeli vest

U Bečićima se dogodio veliki ekološki incident kada je sinoć otkazala pumpa na postrojenju za otpadne vode WTE na samoj plaži ispred hotela Iberostar Belvi, prenele su podgoričke Vijesti

Iz uprave hotela za taj list kažu da je više od hiljadu i po gostiju praktično zatvoreno i nije im dozvoljeno da idu ka plaži, odakle se širi nesnosan miris.

Oni su najavili sa će podneti tužbu protiv WTE i tražiti odštetu zbog incidenta jer su, kako kažu, njima tur operatori Nekerman, TUI, Tomas Kuk najavili tužbe znog negodvanja gostiju.

Hotelska kompanija i njeno osoblje od sinoć su na nogama, dok fekalije plivaju stazom, ulaze u bar na plaži, a potoci se slivaju na plažu, navode Vijesti. 

Na plažu su jutros stigle ekipe Vodovoda i Komunalnog, a bio je angažovan i bager. 

 

 


Iako su službenici nemačke kompanije WTE, koja upravlja postrojenjem, naveli da je sve u redu, tehnički direktor Iberostar Belvi Petko Ðogo je rekao da se tek kada su otvorili postrojenje videlo da je došlo do začepljenja. 

- U pitanju je nepouzadan sistem jer su se praktično sve otpadne vode koje je pumpa trebalo da usmeri ka glavnom postrojenju u Vještici izlile na dva šahta ispred našeg i susednog hotela Montenegro - dodao je Ðogo. 

Iako se očekivalo da je problem rešen, danas oko 16 časova ponovo je došlo do izlivanja. 

- Fekalije su počele sinoć da se izlivaju, a to je trajalo tokom cele noći, da bi se veliko izlivanje dogodilo u 11 časova. Uprava WTE samo kaže da im kompjuteru govori da je sve u redu, a na terenu se događa pravi haos - kazao je Ðogo.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dule

pre 4 godine

Otpadne vode su se izlile u pravcu hotela Montenegro. Ko ima uši da čuje neka razume simboliku ovog događaja.

master

pre 4 godine

Od svih lepota grcke, turske, spanije vi idete u tu *ebenu, smrdljivu cg a njihov oficir slavi oluju u hrvatskoj, ko je ovde lud?????

Krunoslav

pre 4 godine

Slavicemo nasu "oluju" isto kao sto i vi slavite ravnogorce. Samo vi idite dje mozete da ponesete svu hranu tako da ne potrosite ni eura a mi cemo se snac i bez vas.Vidim kako vas grci karaju ovih dana ali cutite tj.postujete zakon koji oni primjenjuju. Kad vam se to desava u CG odma kukate da su vam prava ugrozena. Najlepse vam je na Adi ciganliji

Krunoslav

pre 4 godine

Slavicemo nasu "oluju" isto kao sto i vi slavite ravnogorce. Samo vi idite dje mozete da ponesete svu hranu tako da ne potrosite ni eura a mi cemo se snac i bez vas.Vidim kako vas grci karaju ovih dana ali cutite tj.postujete zakon koji oni primjenjuju. Kad vam se to desava u CG odma kukate da su vam prava ugrozena. Najlepse vam je na Adi ciganliji

branko1

pre 4 godine

Srbi navalite.Vi I onako volite da uživate u crnogorskim gov**rijama

Milivoje

pre 4 godine

Puna je crna gora fekalija,samo nosevi nas nisu služili dobro.

denko

pre 4 godine

AJTE LJUDI PA TO JE REDOVNO STANJE TREBALI STE DO SADA DA SE NAVIKNETE,MOJ SAVET PLIVAJ SAMO PRSNO I NEMA PROBLEMA ,POZDRAV EKOLOSKOJ DRZAVI.

Sale

pre 4 godine

Nažalost, nisu fekalije preplavile samo plažu!

milovan

pre 4 godine

Bravo za Fekalije. Izabrale su pravu drzavu.

Gost hotela

pre 4 godine

mali nesporazum, to se računa kao hotel sa 7 zvezdica

Marko

pre 4 godine

Prvo Srbi nisu nikakva manjina u Grckoj, samim time, moraju se postovati njihovi zakon kao strani turisti, pa ne vidim sto stavljas u isti kos grcku i CG. Ja se pitam ko li kuka trenutno ? Pa vi u Hrvatskoj dan danas imate tako zvane "branitelje", rat je zavrsen ima 24 godina a vi imate branitelje kao da se rat nastavio, to je toliko smesno i pateticno da se ne stidite ni takvim apsurdima. Jugoslavija je pocela da se oporavlja posle 20 godina najveceg rata u istoriji, a vi ni posle 24 godina posle "mini rat" dan danas je vas drzava u kolaps, vladaju vam mafijasi uz HDZ-SDP, sve je pokradeno, sve je lazno privatizano, imate rast ustastvo i jos se divite kada slavite Blajburg. Kukate kako su vam Srbi krivi za vase ekonomske stanje, a 24 godina niste ni malo uspeli da napredujete, i Bugarska vas je presla, koja sramota za vas. Kukate kako vas Srbi ugrozavaju a u sustini ste istrebili Srbe iz Hrvatske i jos imate ovu retoriku slicnom "anti-semitsku" protiv Srba, pa ko li kuka ? Vi ste sljem. Na kraju, kada drzavni vrh jedne drzave slavi i oda pocast u Baljburg, onda definitivno vi ste USTASI i upravu smo bili kada smo to videli 1991, bili ste i ostali ste "fasisti". Vasa drzava je ustaska drzava. Krunoslave "Oluja" je okarakterisana kao zlocinacka akcija u Haski Sud, sto znaci da slavite zlocin, pokolj civila i najvece etnicko ciscenje posle drugog svetskog rata, to sto nisu Gotovina i ostali osudjeni zbog komandne odgovornosti, to je tek druga prica, ali Oluja i Bljesak su zlocinacke akcije pred medjunarodnim sudom. Kako ja znam, niko od Srba ne slavi Srebrenicu, tu je razlika izmedju vas "naciste-ustase" i nas, mi se sramimom svoje zlocine, vi ste ponosni na vas pokolj nevine zrtve i na etnicko ciscenje. A samim time statistika je za vas sramna, od 12% Srba 1991, brojka je spala na 2%-3% i tu je defitivno kraj price, vrsili ste etnicko ciscenje i jos se ponosite na tu akaciju. A posto u zadnje vreme se prica o Zutoj Kuci u Albaniji i vadjenjem srpskih organa kroz zlocine, ajde nam objasni zasto je JNA kada je zauzela Vukovar i vasu prokletu zlocinacku bolnicu, prosnala je na masovne leseve sa vadjenjem srcem,sistematiski. Eto vi i vasa braca Albanci ste po tome poznati po vadjenjem organima ratnim zarobljenicima i posle ste ih pobili kao da su kerovi. Srpska prava su ogrozena u CG toliko kao u Hrvatskoj, vidjamo svakog dana ustasko divljacko ponasanjem u obe drzave i vi ste sramota za celu Evropu.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija