• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.08.2019

16:49

DODIK: Postignut dogovor za formiranje Saveta ministara!

Balkan

DODIK: Postignut dogovor za formiranje Saveta ministara!

Podeli vest

Srpski član Predsedništva Milorad Dodik izjavio je danas da je nakon devet meseci postignut sporazum o tome da se za 30 dana formira Savet ministara, kao i da taj sporazum odražava interese koje bi trebao da sprovede budući Savet ministrara

- Ovo odlukom bi se deblokirao Predstavnički dom i Dom naroda te stvorili uslovi za rad zajedničkih institucija na nivou BiH - rekao je Dodik, prenosi RTRS.

On je rekao da je dao punu podršku sporazumu, jer nije bilo lako pregovarati.

POVRAĆA MI SE OD KOLINDE! Brutalan komentar na izjavu predsednice Hrvatske da je htela da "UZME PUŠKU I ODE NA RATIŠTE"!

Prema njegovim rečima, očekuje podršku javnosti i iz Srpske i iz FBiH i dodao da ukoliko sporazum ne bude implementiran u roku od 30 dana, to će značiti da je BiH u dubokoj krizi da će doći u pitanje njen suverenitet.

Pozivam i evropske zvaničnike da podrže sporazum - rekao je Dodik.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kiza

pre 4 godine

Ajde ako smete objavite taj kao i obično izdajnički sporazum. Najveće zlo srpskog naroda će uraditi sve za još koju fotelju.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija