• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.08.2019

12:49

OVAKO SE TO RADI, SRBIJA DA PREUZME KOMŠIJSKI RECEPT! TRI HILJADE EVRA KAZNA za vožnju pod uticajem ALKOHOLA!

Balkan

OVAKO SE TO RADI, SRBIJA DA PREUZME KOMŠIJSKI RECEPT! TRI HILJADE EVRA KAZNA za vožnju pod uticajem ALKOHOLA!

Podeli vest

Vozač iz Hrvatske kažnjen je novčanom kaznom od 27.700 kuna (oko 3.000 evra) i zabranom upravljanja motornim vozilima „B" kategorije devet meseci nakon što stekne pravo na upravljanje, saopštila je Policjska uprava koprivničko-križevačka

Kako prenosi Index.hr, 33-godišnji vozač priveden je Prekršajnom odeljenju Opštinskog suda u Koprivnici, Stalna služba Ðurđevac, zato što je u nedelju uveče u mestu Reka upravljao neregistrovanim i neosiguranim ličnim automobilom pre sticanja prava na upravljanje motornim vozilima „B" kategorije i to pod uticajem alkohola od 1,61 promila.

 

SKANDALOZNO! HRVATI NELEGALNO PRODAVALI SRPSKU IMOVINU! Norvežanin zato tuži Hrvatsku i traži ODŠTETU OD 200 MILIONA EVRA



Index.hr navodi da je, u skladu sa novim odredbama Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima proteklog vikenda sproveden ubrzani prekršajni postupak, u okviru kojeg je vozač dobio ovu rekordno visoku kaznu.

Iz policije podsećaju da nove odredbe Zakona predviđaju strože kažnjavanje počinilaca 8 najtežih prekršaja za koje je je utvrđeno da uzrokuju najveća i najteža stradanja u saobraćaju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran

pre 4 godine

Pa ko voli, neka izvoli. Po malim mestima ne smeš ići noću trotoarom. Balavci zamračeni jure na neregistrovanim motorima. Posebna zabava su opklade za noćne trke glavnom ulicom u obe trake.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija