• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: avaz.ba/Bljesak.info/Srpska info

07.10.2019

13:20

LANA (19) MUČKI UBIJENA DAN PRE POLASKA NA FAKULTET! Beživotno telo brucoškinje pronađeno u reci!

Balkan

LANA (19) MUČKI UBIJENA DAN PRE POLASKA NA FAKULTET! Beživotno telo brucoškinje pronađeno u reci!

Podeli vest

Devetnaestogodišnja Lana B. iz Mostara, čije je telo jučr pronađeno u reci Studenčici u mestu Studenci kod Ljubuškog, ubijena je!

Devojka je umrla je nasilnom smrću, potvrđeno je i iz Županijskog tužilaštva Županije Zapadnohercegovačke 

"Prilikom uviđaja izvršena je identifikacija beživotnog tela, pa je utvrđeno da se radi o ženskoj osobi L.B. (19) iz Mostara i da se radi o nasilnoj smrti", izjavio je za Bljesak.info Josip Aničić, tužilac u Širokom Brijegu.

Naložena je obdukcija nad beživotnim telom L.B., pa će se sprovesti potrebna veštačenja kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti. Bljesak.info nezvanično saznaje da su na telu uočeni tragovi borbe.

DETALJI KRVAVE DRAME U VILI IVANKOVIĆ! Vlasnik motela i misica bili u vezi?! Sunita tvrdi da SE 'MALO IGRALA PIŠTOLJEM', međutim, KO JE ČOVEK u čiju sobu je ušla?!

Lana B. iz Mostara danas je trebala da bude u Sarajevu, pošto je trebala da krene na fakultet. U toku je detaljna pretraga terena u potrazi za materijalnim dokazima i ubicom.

Kako bi prikrio tragove mučkog ubistva, ubica je telo devojke sinoć bacio u reku Studenčicu koje je oko 20 časova pronašao ribar u mestu Studenci kod Ljubuškog.

"J...EŠ TAKAV ŽIVOT"! Ovo su poslednje reči muškarca koji se OBESIO PRED ŽENOM pošto mu je NESTALA KUMA LJUBAVNICA! Nje nema više od 20 dana, NIKO NE ZNA DA LI JE MRTVA ILI ŽIVA!

Odmah je alarmirana Gorska služba spasavanja Ljubuški koja je izvukla telo iz hladne reke, a ubrzo je obavljen uviđaj koji je otkrio ono najgore sumnje – da se najverovatnije radi o nasilnoj smrti.

Uviđaj su izvršili policijski pripadnici Policijske uprave Ljubuški uz prisustvo dežurnog županijskog tužioca Županijskog tužilaštva ZHŽ-a.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija