• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs

16.11.2019

11:20

VESIĆ POTVRDIO: Bulevar Vudroa Vilsona će od marta 2020. povezivati Bulevar vojvode Mišića i Karađorđevu ulicu!

Beograd

VESIĆ POTVRDIO: Bulevar Vudroa Vilsona će od marta 2020. povezivati Bulevar vojvode Mišića i Karađorđevu ulicu!

Podeli vest

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić provozao je danas ekipu Televizije Pink novim saobraćajnicama koje su juče otvorene – ulicom Nikola Kravcova i Bulevarom Vudroa Vilsona.

Vesić je pozvao građane da koriste nove ulice, koje će, kako je rekao olakšati,saobraćaj u ovom delu grada, ali i omogućiti rekonstrukciju Savskog trga. 

- Kada iz Savske ulice, skrenemo u novu ulicu Nikolaja Kravcova i idemo ka Bulevaru,Vudroa Vilsona. Taj bulevar nam omogućava da počnemo rekonstrukciju Savskog,trga. Na nekim delovima su već započeti radovi, ali ćemo sada moći ubrzanije da,radimo kada imao paralelnu ulicu koju ljudi mogu da koriste – naveo je Vesić.

(FOTO) OVO JE BIO MOJ SAN, BEOGRAD NA VODI DIŽE SE KAO FENIKS IZ PEPELA! Vučić na otvaranju Beogradskog parka: Od narkomanskog legla napravili smo NAJLEPŠE NASELJE U EVROPI!

Prema njegovim rečima, do marta sledeće godine će Bulevar Vudora Vilsona biti potpuno završen i povezan sa Bulevarom vojvode Mišića, kada ćemo imati kružni tok kod Sajma i moći će da se zaobiće Savski trg i izađe pravo u Karađorđevu ulicu.

Objašnjavajući dokle se stiglo sa radovima u okviru Beograda na vodi i šta je sve završeno, Vesić je istakao da je to pravi primer kako se srpska prestonica razvija i,napreduje. 

- Ovo je najveće gradilište u Evropi. Svi koji su tvrdili da su to samo makete,,sada mogu da vide šta znači kada neko veruje u svoj grad i zemlju – istakao je,zamenik gradonačelnika Beograda.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set