• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.09.2020

09:37

NEKA PREPRIČA SVOJ RAZGOVOR SA ĐILASOM, MOLIO GA JE DA NE ODGOVARA ZA KRIVIČNO DELO! ILI I TO DA OBJAVIM?! Vesić raskrinkao Ivana Ivanovića!

Beograd

NEKA PREPRIČA SVOJ RAZGOVOR SA ĐILASOM, MOLIO GA JE DA NE ODGOVARA ZA KRIVIČNO DELO! ILI I TO DA OBJAVIM?! Vesić raskrinkao Ivana Ivanovića!

Podeli vest

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić objavio je na svom Fejsbuk profilu fotografije nekadašnjeg restorana Ivana Ivanovića u najužem centru Beograda koji je zapaljen pod čudnim okolnostima. Kako je Vesić istakao, požar je izazvan nestručnim radom, proširio se na susednu zgradu, pa su stanari ostali bez svojih domova, a šteta im nikada nije isplaćena. Kako je istakao, Ivanović je molio Dragana Đilasa da mu pomogne kako ne bi odgovarao za počinjeno krivično delo

"Ovo je nekadašnji restoran Ivana Ivanovića “Central park” u najužem centru grada koji je zapaljen 2012. godine pod čudnim okolnostima. Požar su izazvali vlasnici, među kojima je Ivanović, svojim nestručnim radom, a vatra se proširila na susednu zgradi pa su svi stanari morali da budu evakuisani. Štetu nikada nije isplatio stanarima čije je živote i imovinu ugrozio, a spasao ga je tadašnji gradonačelnik, a sada njegov gazda Đilas.

IVANOVIĆU, SAD SI PAO NAJNIŽE! Hrvati oduševljeni likom i delom voditelja, POSEBNO NJEGOVIM STAVOM O ZLOČINAČKOJ AKCIJI OLUJA!

Foto: Goran Vesić/Facebook

Mogao bi da prepriča svoj telefonski razgovor sa Đilasom, tada gradonačelnikom, u kome je molio da ga spase i da ne odgovara zato što je počinio krivično delo? Ili moram i to da objavim? 
Ovako Ivanović “voli” svoj grad. Ostavio je ruglo u centru Beograda, ugrozio živote i imovinu ljudima i pobegao. Ne verujem da bi to uradio u svom voljenom Rovinju i njegovoj Hrvatskoj. Tamo je manji od makovog zrna, a ovde se bahati.

ĐILAS I ŠOLAK PRONAŠLI BUDALU ŽELJNU PUBLICITETA! TO SE NEKAD ZVALO DVORSKA LUDA! Goran Vesić podnosi tužbu PROTIV IVANA IVANOVIĆA!

 

Treba da ga je sramota", napisao je Vesić na svom Fjesbuk profilu.

ŽALOSNO JE DA POLUPISMENI LIK IMA UOPŠTE MOGUĆNOST DA KOMENTARIŠE BILO ŠTA! Đukanović o izjavi Ivana Ivanovića: Iskompleksirani uvek vređaju one koji više vrede

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vns

pre 3 godine

Bravo za Ivana,jedini pored Kesica koji sme da kaže svoje mišljenje....

Samosvesna građanka

pre 3 godine

Mogao bi da prepriča svoj telefonski razgovor sa Đilasom, tada gradonačelnikom, u kome je molio da ga spase i da ne odgovara zato što je počinio krivično delo? Ili moram i to da objavim? Молим господина Весића да објави ЦЕО садржај разговора вођеног између Ивана Ивановића и Драгана Ђиласа. Хвала ако то учини.

Pera

pre 3 godine

Šta očekujete od njega? On sam ne zna ko je, pa svakog pita: "Znaš li ti ko sam ja?".

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set