• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.09.2020

11:12

(FOTO) RADI SAMO ONO ŠTO NJEMU I NJEGOVIM DRUGARIMA PRIJA, TAKO ONI RAZUMEJU DRŽAVU! Vesić: Želi prugu prema Hrvatskoj da bi njegov plaćenik Ivanović u salonskom vagonu mogao do svog stana!

Beograd

(FOTO) RADI SAMO ONO ŠTO NJEMU I NJEGOVIM DRUGARIMA PRIJA, TAKO ONI RAZUMEJU DRŽAVU! Vesić: Želi prugu prema Hrvatskoj da bi njegov plaćenik Ivanović u salonskom vagonu mogao do svog stana!

Podeli vest

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić na svom Fejsbuk profilu reagovao je na tvit tajkuna Dragana Đilasa u kome je istakao da je pruga prema Draču "apsolutno nepotrebna Srbiji" i da je taj novac orebno uložiti u "prugu prema Hrvatskoj"

"Ko o čemu, Đilas o Hrvatskoj. Ne radi se ovde o tome da Đilas ne razume značaj pruge prema Draču za srpsku privredu. Kako da Đilas razume zašto je Nikola Pašić 1915. godine spašavao Esad pašu i zašto je to Srbiji bilo važno? 

Kao što možemo da vidimo Đilasov interes je da se povezujemo samo sa Hrvatskom. Verovatno da bi Đilasov plaćenik Ivan Ivanović mogao da putuje u salonskom vagonu do svog stana i glisera u Rovinju. 

Kada Đilas upravlja državom tada se uvek radi ono što njemu i njegovim drugarima prija. Tako oni razumeju državu. Za njih je nevažno to što srpskoj privredi treba pruga do Drača i to što je neophodno za strane investicije. Njima je važno da država omogući Ivanu Ivanoviću da stigne u voljenu Hrvatsku. Ne brinite, kada izgradimo prugu do Drača i kada rekonstruišemo prugu prema Baru doći će na red i pruga prema vašoj Hrvatskoj. Da vas dvojica, neradnika, možete da uživate", napisao je Vesić na svom Fejsbuk profilu.

 

 

 

BONUS VIDEO

DOŽIVLJAJ IZ POTPUNO DRUGAČIJEG UGLA! Zvuci gitare nikada nisu bili lepši!

URNEBESNI VIDEO! Pretpostavlja se da je ovo jedan od razloga zašto je u fontanama zabranjeno kupanje!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Brka

pre 3 godine

U pravu je da treba pruga skroz do Istre, pa da se lepo vrati odakle su došli.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set