• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.11.2020

16:48

DA LI ĆE SE AUTOBUSI OD UTORKA ZAUSTAVLJATI NA SVIM STAJALIŠTIMA?! Ovo je odgovor KOJI SVE ZANIMA!

Beograd

DA LI ĆE SE AUTOBUSI OD UTORKA ZAUSTAVLJATI NA SVIM STAJALIŠTIMA?! Ovo je odgovor KOJI SVE ZANIMA!

Podeli vest

Od utorka, 24. novembra, zbog skraćenog radnog vremena restorana, kafića, barova, klubova, kladionica i tržnih centara do 18 časova, u periodu od 17 do 20 časova na linijama javnog gradskog prevoza putnika biće uključeno dodatnih 236 vozila, saopšteno je iz gradskog Sekretarijata za javni prevoz

Kako se navodi, u periodu od 20 sati biće redukcije polazaka zbog smanjenja broja putnika.

Prevoznicima su dostavljena obaveštenja, koja će biti istaknuta na prvim vratima vozila, koja se odnose na maksimalan broj putnika u vozilu u zavisnosti od tipa vozila, a u skladu sa epidemiološkom situacijom i donetim merama.

Foto: Tanjug

Ove aktivnosti Sekretarijat za javni prevoz sproveo je u skladu sa usvojenim novim merama Vlade Republike Srbije za suzbijanje epidemije izazvane virusom Covid-19, čija primena počinje od utorka, 24. novembra.

Autobusi staju na svim stajalištima

Iako su pojedini članovi Kriznog štaba govorili da se autobusi neće zaustavljati na svim stajalištima, evidentno je da se ta mera neće primenjivati.

- Veliki broj vozila će biti na ulicama, pa prema tome svako vozilo će stajati na svaku stanicu na svojoj trasi - rečeno nam je iz gradskog Sekretarijata za javni prevoz! 

Putnici, kao i do sada, redove vožnje za svaku liniju mogu videti na sajtu Sekretarijata za javni prevoz www.bgprevoz.rs .

Sekretarijat za javni prevoz još jednom apeluje na korisnike javnog prevoza putnika na teritoriji grada Beograda da poštuju obavezu nošenja zaštitnih maski u vozilima, kao i na stajalištima gde se nalazi veći broj ljudi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ma šta kažete

pre 3 godine

Dva miliona Beograđana će da trči od stanice do stanice po snegu i hladnoći, a ovih 5000 Beograđana i stanovnika okolnih sela će da se šepuri na gomili i da ljubi sanduk na isto mesto? Ma, hajte, molim vas!

Ok

pre 3 godine

Ko će da broji putnike i da zabrani ulaz prekobrojnima? Ovo je sada već totalna komedija

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set