• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.11.2020

21:56

(FOTO) DO KRAJA 2021. GODINE BEOGRAĐANKA DOBIJA NOVI ENTERIJER! Vesić: Kompanija Marera Propertis počela rekonstrukciju, dali su obećanje, DRŽIM IH ZA REČ!

Beograd

(FOTO) DO KRAJA 2021. GODINE BEOGRAĐANKA DOBIJA NOVI ENTERIJER! Vesić: Kompanija Marera Propertis počela rekonstrukciju, dali su obećanje, DRŽIM IH ZA REČ!

Podeli vest

Кompanija Marera Propertis započela je rekonstrukciju Beograđanke, naveo je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić

Do kraja 2021. Beograđanka će dobiti potpuno nov enterijer, savremenog dizajna sa zelenim oazama. 

Foto: Goran Vesić/Facebook

Ova rekonstrukcija je deo ugovorne obaveze prema kojoj kupac mora da uloži 8 miliona evra u adaptaciju. 

Foto: Goran Vesić/Facebook

U ranoj fazi radova izdato je već 60 odsto poslovnog prostora, što potvrđuje da je Beograd atraktivna lokacija za ulaganja i poslovanje.

Кada su kupci Beograđanke prošle nedelje došli kod mene da mi pokažu projekat insistirao sam da unesu samo jednu dodatnu stvar, a to je da Beograđanku osvetle najveličanstvenije u Evropi. To su učinili i obećali. Držim ih za reč.

Foto: Goran Vesić/Facebook

Ova zgrada će sa novim osvetljenjem, i u novom ruhu, biti jedan od najsjajnijih bisera Beograda, simbol tradicije, ali i ekonomske moći našeg glavnog grada.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set