• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.11.2020

22:20

(Foto) Barajevo dobija prvu sportsku halu!

Beograd

(Foto) Barajevo dobija prvu sportsku halu!

Podeli vest

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić obišao je danas radove na izgradnji sportske hale u barajevskom naselju Gaj koja bi trebalo da bude završena do kraja sledeće godine. Vrednost investicije je 380 miliona dinara, radovi se izvode u dve faze, od kojih prva košta 132 miliona dinara bez PDV-a, a do sada su izvedeni radovi u vrednosti od oko 80 miliona dinara

- Barajevo nema sportsku halu, a naša politika je da svi delovi Beograda budu jednako razvijeni i da svi njegovi građani bez obzira u kom delu grada žive tu zadovoljavaju svoje osnovne potrebe - rekao je Vesić.

Naveo je da se radovi na izgradnji sportske hale izvode uprkos krizi koju je izazvala epidemija korona virusa i dodao da će biti završeni do kraja sledeće godine.

Foto: Beograd.rs

- To znači da će ljudi koji žive u Barajevu prvi put imati sportsku dvoranu, a jednako je važno i to što će klubovi sa ove teritorije imati uslove za rad i takmičenja - rekao je Vesić.

Foto: Beograd.rs

Dodao je da je ideja da se čitav ovaj prostor pretvori u pravi sportski kompleks, odnosno da se u narednim godinama tu naprave otvoren i zatvoren bazen, veliki parking, otvorena igrališta... Predsednik opštine Barajevo Slobodan Adamović je podsetio da je kamen temeljac za izgradnju sportske hale položen pre pet meseci i dodao da radovi napreduju, uprkos epidemiji korona virusa i krizi koju je ona izazvala.

- Trudićemo se da od Barajeva, kako smo građanima i obećali, napravimo bolje mesto za život - rekao je Adamović i dodao da je raspisan konkurs za idejni projekat za novu pijacu u Barajevu, da će se nastaviti sa uređenjem šetališta pored reke Barajevice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set