• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.12.2020

12:11

NAJVIŠE BIH MOGAO DA PRUŽIM KAO GRADONAČELNIK BEOGRADA! Šapić:  Objektivno, za tu funkciju imam najviše iskustva i znanja!

Beograd

NAJVIŠE BIH MOGAO DA PRUŽIM KAO GRADONAČELNIK BEOGRADA! Šapić: Objektivno, za tu funkciju imam najviše iskustva i znanja!

Podeli vest

Predsednik Srpskog patriotskog saveza (SPAS) i predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić kazao je da najviše znanja, iskustva i rezultata ima iz lokalne politike, pa veruje da bi najviše mogao da pruži kao gradonačelnik Beograda, ukoliko bi mu narod ukazao poverenje za to



Šapić je to rekao za "Kurir" na pitanje kakve su mu ambicije na novim izborima koji će biti održani za godinu i po dana.

On je podsetio i da se uvek zalagao da se ljudi preporučuju za mesta za koja imaju najveće kompetencije i da objektivno najviše znanja, iskustva i rezultata ima iz lokalne politike.

Smatra i da novoj vladi sa ograničenim rokom neće biti nimalo lako da pokaže svoje sposobnosti i zato je ona u ogromnom iskušenju.

- Na sve to imate neke političke partije i pojedince koji čak i u ovako teškim okolnostima ne mogu da naprave otklon od politikanstva i sticanja političkih poena, pa čak i ako to ugrožava celo naše društvo - istakao je Šapić.

Što se tiče saradnje sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, Šapić je rekao da se ranije nije poznavao sa njim, ali da sada njihov odnos, što baš nije čest slučaj u ovom poslu, počinje da dobija i jasne obrise prijateljstva.

- On je čovek koji mi je ukazao veliko poštovanje za moj rad, a od mene ni on ni njegova stranka nikad ništa nisu imali - rekao je Šapić.

Šapić je dodao da je zato mnogim drugima u jednom momentu dao sve od sebe, a nisu znali to ni minimalno da cene.

- I ne samo to. Gledali su da me na sve moguće načine omalovaže, ismeju ili na jedan izuzetno perfidan način diskredituju - naveo je Šapić.

Prema njegovim rečima, to su radili uvek prikriveno i podmuklo jer kada su imali priliku da to urade licem u lice, tada im hrabrost nije bila jača strana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milutin Vranjski

pre 3 godine

Može biti i gradonačelnik, ali prov da JAVNO objavi doktorsku disertaciju i faklutet na kome je istu odbranio; p.s da objavi broj i boju kolestona kojim moleriše brkove i bradu. Potopljena lopta...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set