• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.02.2021

16:52

NEZAPAMĆENA DRAMA U BEOGRADU! Policijska patrola zatekla TRUDNICU ZAGLAVLJENU U KOLIMA kako se previja u bolovima!

Beograd

NEZAPAMĆENA DRAMA U BEOGRADU! Policijska patrola zatekla TRUDNICU ZAGLAVLJENU U KOLIMA kako se previja u bolovima!

Podeli vest

Nezapamćena drama odigrala se pre pet dana u Beogradu, kada su policajci u patroli zatekli trudnicu kako se u automobilu previja u bolovima

Nakon što je trudnica zadobila bolove, sela je sa svojom porodicom u automobi gde su se zajedno uputili ka bolnici. Dramu koja se odigrala prepričala je za Informer.rs njena svekrva Svetlana Pejčić.

- Sve se odigralo 12. februara kada je moja snaja pokušala da stigne do bolnice. Bilo je oko 16 časova kada je u gradu bila najveća gužva, veliki zastoj u saobraćaju - počela je priču Slađana. 

Slađana je izašla iz automobila i zamolila policajce da ih sprovedu do bolnice. 

Foto: Pixabay

Policija sprovela trudnicu do bolnice

- Osećala je velike bolove, umalo se nije onesvestila. Gledala sam i mislila sam da će se svakog trenutka poroditi. Izašla sam iz auta i zamolila policajce da nas sprovedu do bolnice - ispričala nam je Slađana. 

Nakon što ih je zamolila za pomoć policijska brigada je upalila svoju rotaciju i porodicu brzo sprovela do ulaza u bolnicu. 

- Doktorka je rekla da nije u pitanju porođaj, već da ima kamen u bubregu koji joj je izazivao neopisv bol - otkrila nam je Slađana i dodala: 

Foto: unsplash.com

Zahvaljujući herojima trudnica je sada dobro i željno iščekuje porođaj

- Zahvaljujući policiji, moja snajka je sada dobro, u devetom je mesecu trudnoće i željno isčekujemo porođaj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set