• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

29.04.2021

14:21

SAOBRAĆAJNI KOLAPS U CELOM BEOGRADU! Praznična euforija je već počela, a evo gde su najveće gužve! Foto

Beograd

SAOBRAĆAJNI KOLAPS U CELOM BEOGRADU! Praznična euforija je već počela, a evo gde su najveće gužve! Foto

Podeli vest

Da je praznična euforija već počela, može se videti po ulicama naše prestonice - gotovo svi ključni pravci su zakrčeni

Danas je poslednji radni dan pred praznike, odnosno neradni dani počinju od sutra 30. aprila i trajaće sve do utorka 4. maja.

Naši sugrađani su uveliko pohrlili u svim pravcima, pa je tako i došlo do gužvi u većini delova grada.

Velike gužve zabeležene su na mostu Gazela u pravcu ka centru grada, a saobraćaj na Slaviji je u totalnom zastoju. Gužve ima i u Takovskoj ulici takođe u pravcu ka centru grada.

Foto: printscreen/Naxi kamere

Saobraćaj je znatno usporen i na Autokomandi, na Bulevaru Mihajla Pupina, Brankovom mostu i na Beogradskom sajmu.

Takođe, veća gužva je zabeležena i na autu-putu u oba pravca. Upozoravamo da se velike gužve očekuju sve do kraja dana, zato dobro organizujte svoje vreme, a mi ćemo svakako nastaviti da vas izveštavamo i o stanju na putevima.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Rezervisano 70% aranžmana za prvomajske i vaskršnje praznike!
Srbija

Rezervisano 70% aranžmana za prvomajske i vaskršnje praznike!

Za predstojeće prvomajske i uskršnje praznike već je rezervisano više od 70 odsto kapaciteta u srpskim banjama a stalno se povećava i broj rezervacija za mesta u planinskim centrima, izjavila je direktorka Turističke organizacije Srbije (TOS) Marija Labović za Tanjug

25.04.2021

10:30

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set