• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.07.2021

18:13

/VIDEO/ "ZA 45 GODINA NISAM VIDEO NIŠTA SLIČNO"! Beograđane ŠOKIRAO prizor na Adi Ciganliji!

tvitter/printscreen

Beograd

/VIDEO/ "ZA 45 GODINA NISAM VIDEO NIŠTA SLIČNO"! Beograđane ŠOKIRAO prizor na Adi Ciganliji!

Podeli vest

Beograđani koji su se danas zatekli na Adi Ciganliji, našli su se u pravom čudu kada se na površini jezera pojavilo nešto što je mnogima ličilo na peraja neke ogromne ribe, ili kao što su neki napisali, ajkule

Snimak koji je nastao danas oko devet časova, na Tviteru je podelila korisnica ove mreže pod nadimkom “Beograđanka”, uz komentar u kojem se obratila svojim pratiocima.

Upravo snimila na Adi – napisala je ona, nakon čega je označilala svog prijatelja Dušana koga je upitala da li se nekada sretala sa ovakvim stanovnikom Ade.

U komentarima koji su se nizali oglasio se i mladić po imenu Dušan, ali i svi oni koji su se našli u čudu nakon gledanja video snimka. Dok su pisali kako se radi o ajkuli, najverovatnije u šali, Dušan je napisao kako ovaj snimak može da bude dokaz kako jedna od beogradskih urbanih legendi kada se radi o Adi, možda i nije samo mit, već istina.

 

 

Ajkula! Najpribližnije, prema repnom i leđnom peraju, je štuka kapitalac koju ću morati da potražim prvom prilikom. Ova bi možda bila dokaz da primerak od 1, 5 metra nije samo ribolovačka priča – napsiao je on.

Još jedan od korisnika se složio sa njegovom tvrdnjom, navodeći kako ovakav primerak ribe nije video tokom četiri decenije koliko dolazi na Adu.

45 godina se kupam na Adi i ništa slično nisam video… Možda neki ogroman primerak štuke? Buca som sigurno nije. Bravo, sjajan video – napisao je on.

U ostalim komentarima bilo je i onih koji su napisali kako bi se ukopali u mestu kada bi se ovolika “neman” pojavila ispred njih.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
goran

pre 2 godine

залутала ЈЕСЕТРА само она има оваква пераја и може да буде велика.

token

pre 2 godine

tesko da je to stuka video snimak je los al sigurno nije stuka ovo lici na ajkulu!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set