• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.07.2021

16:15

KOLEKTIVNO VENČANJE U BEOGRADU! Gradonačelnik Radojičić potvrdio datum!

Beograd

KOLEKTIVNO VENČANJE U BEOGRADU! Gradonačelnik Radojičić potvrdio datum!

Podeli vest

Tradicionalna manifestacija "Kolektivno venčanje" biće održana u nedelju, 18. jula, na platou ispred Starog dvora, najavio je danas gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić

Istakao je da će, zahvaljujući Gradu Beogradu i pokroviteljima, mladenci imati potpuno besplatno venčanje, a dobiće i vredne poklone.

Radojičić je podsetio parove da još uvek imaju vremena da se prijave, navodi se u saopštenju Gradske uprave.

- Bogata tradicija ''Kolektivnog venčanja'' dovela je do toga da ova akcija preraste i u kulturnu i turističku manifestaciju u okviru koje je mladencima obezbeđeno potpuno besplatno venčanje, besplatne venčanice, prenoćišta u hotelima u Beogradu za sve one parove koji dolaze iz unutrašnjosti Srbije, kao i brojni prikladni pokloni za mladence - naveo je Radojičić.

Manifestacija "Kolektivno venčanje" nastala je još 1999. godine kao potreba da se pomogne budućim bračnim parovima, da se parovima koji stupaju u bračnu zajednicu pruži neophodna podrška, ali i organizuje program venčanja koji će mladencima ostati u trajnom sećanju.

- Na ovaj način Grad Beograd budućim bračnim parovima pokazuje da su u gradu koji neguje osećaj zajedništva, koji misli o njima. Drago mi je što ovi mladi ljudi shvataju značaj braka i porodice. Pojedinac ostvaruje sebe i u braku i porodici, te postiže neke od najvažnijih životnih uspeha i ciljeva - zaključio je Radojičić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set