• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

12.07.2021

12:57

BESPLATNI IZLETI ZA PENZIONERE SA SAVSКOG VENCA U JULU I AVGUSTU

Promo

Beograd

BESPLATNI IZLETI ZA PENZIONERE SA SAVSКOG VENCA U JULU I AVGUSTU

Podeli vest

Za najstarije sugrađane predviđeni su jednodnevni besplatni izleti u julu i avgustu tokom kojih će imati mogućnost obilaska atraktivnih turističkih destinacija u Srbiji: Ljubičevo (Požarevac), Galerija Milene Pavlović-Barili (Požarevac) i Smederevska tvrđava

Tokom izleta penzioneri će imati priliku da uživaju u brojnim atrakcijama i obilasku znamenitosti i prepuste se čarima i lepotama ovog kraja. Smederevska tvrđava je jedna od najvećih srednjovekovnih tvrđava u Evropi a danas predstavlja turističku atrakciju i mesto održavanja kulturnih i zabavnih događaja.

Prijave se vrše do 21.07.2021. svakog radnog dana (ponedeljak-petak) od 8 do 15 časova 
na brojeve telefona 011 / 3615-388 i 011 / 3615-389.

Foto: Promo

Briga o najstarijim sugrađanima ostaje jedan od prioriteta opštine Savski venac koja i ove godine tokom leta nastavlja sa organizacijom besplatnih izleta za penzionere sa teritorije opštine.
Besplatni izleti su deo redovneih aktivnosti opštine Savski venac i tradicionalno se organizuju dugi niz godina sa ciljem da se slobodno vreme najstarijih sugrađana ispuni zanimljivim i kvalitetnim sadržajima.

Usled pandemije izazvane korona virusom, izleti se ove godine organizuju u skladu sa epidemiološkim merama propisanim od Gradskog zavoda za javno zdravlje Beograd.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set