• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

17.08.2021

15:47

STOP BAHATOM TALOŽENJU ĐUBRETA, zatvorena divlja deponija u Malom Mokrom Lugu

Facebook/Goran Vesić

Beograd

STOP BAHATOM TALOŽENJU ĐUBRETA, zatvorena divlja deponija u Malom Mokrom Lugu

Podeli vest

Divlja deponija u Ulici Rada Kondića u Malom Mokrom Lugu, koja je bila u vlasništvu privatnog lica, zatvorena je i time je rešen jedan od najvećih komunalnih problema na Zvezdari, izjavio je predsednik opštine Zvezdara Vladan Jeremić

- Reč je o divljoj deponiji u vlasništvu privatnog lica koja je bila velika opasnost, kako za ekologiju tako i za život i bezbednost ljudi - naglasio je Jeremić u izjavi za Beoinfo.


Dodao je da su građani ovog dela grada i peticijom ukazivali na problem divlje deponije i da bi njeno zatvaranje moglo i druge koji dođu na ideju da otvore deponiju, da odvrati od te namere.
Prema njegovim rečima, Ulica Rada Kondića, u kojoj se nalazila divlja deponija je ruinirana jer su tuda danima prolazili kamioni nosivosti više od deset tona.


- U saradnji sa Sekretarijatom za saobraćaj i Komunalnom milicijom postavićemo saobraćajnu signalizaciju, tako da u tom delu neće moći prolaziti kamioni veće nosivosti - rekao je Jeremić.
Pojasnio je da će stanovnicima ovog kraja koji imaju manje kamione biti dozvoljen prolazak, što se reguliše posebnim dozvolama a onima sa velikom nosivošću, naročito sa građevinskim otpadom, to neće biti dozvoljeno.


Građevinska inspekcija je juče zatvorila i gradilište nedaleko od ove lokacije, gde su izvođeni radovi uz postojeći objekat bez građevinske dozvole i potvrde o prijavi radova.
 

Foto: printscreen

predsednik opštine Zvezdara Vladan Jeremić

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set